2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Těškovice si odvezly bod z Minervy


Branky


19

Vedení Těškovic dokázala MInerva během minuty otočit. Po pauze ale hosté srovnali a odvezli si bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavia otočila výsledek

Slavia Opava si pozvala v sobotu mužstvo z Těškovic, a opět dokázala, že letos jí to doma zatím moc nejde. V první části byla lepší týmem Minerva. Do prvníhl náznaku se dostaly Těškovice, ale Janu Šenkovi v poslední chvíli uskočil míč. Slavia odpověděla stříleným centrem, který prošel celým hostujícím vápnem. Do vedení dostaly Těškovice, když po čtvrthodině hry se balon po ose Vavrečka a Jan Šenk dostal k jeho bratrovi Vladimírovi, který křižnou střelou z hranice šestnáctky nedal brankáři Lorenzovi žádnou šanci – 0:1. Slavia odpovídá střelou Mužíka nad. Pak ještě střílel nebezpečně Škrobánek, ale na jeho tečovanou střelou stačil brankář Lazecký ještě zareagovat. Pak hostům neuznali branku Vavrečkovi pro ofsajd, stejně se vedlo na druhé straně Štencelovi. Domácí srovnali krok ve 34. minutě, když Hoblík prostrčil míč na Mužíka, který vpádu dostal míč k tyči – 1:1. O minutu později navíc Mužík výborně presoval a vypíchl balon hostujícímu obránci, a dostal balon k Mařádkovi, který jej ze 14 metrů poslal do kasy – 2:1. Do konce poločasu se pak už skóre nezměnilo, ale Opava měla navrch, a Těškovice k ničemu nepustila. 

Těškovice srovnaly skóre

Ve druhé části převzaly otěže zápasu Těškovice. Bombu Vavrečky vyrazil na roh domácí brankář Lorenz.V 54. minutě zakončuje Mužík akci domácích, ale skóre zůstalo stejné. V 69. minutě se Opava dostal do brejku, Škrobánek prostrčil na Postřimovského, ale ten místo střely nahrával ještě Mařádkovi, který to nečekal, a nic z toho nebylo. Pak jednou zahrozil Matěj Krayzel, a dvakrát Jan Šenk. Odměnou za snahu bylo hostům čtvrthodiny před koncem vyrovnání, které zajistil po přetaženém centru Vavrečky z rohového kopu Illík, který z velkého vápna prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 2:2. Slavia pak zahrozila dvěma nepřesnými střelami. Těškovice pak mohly několkrát zvrátit zápas ve svůj prospěch,ale chyběla jim finální fáze, a zápas tak skončil spravedlivou dělbou bodů. 



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. V první půli jsme hráli nátlakovou hru, presovali jsme, bohužel jsme dostali branku z brejku. Nám se podařilo otočit do půle. Ve druhém Těškovice chtěly hrát, byly důrazní a zaslouženě vyrovnaly. S remízou spokojen nejsem, ale musím jí brát.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Obě mužstva předvedla kvalitní fotbalové výkony, pohledné kombinační akce, včetně střeleckých zakončení a hlavně branek. Remíza tak byla spravedlivou dělbou bodů pro obě mužstva.



Sestavy


FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - F. Mužík [-] , J. Hoblík [-] (78. R. Režnar [-] ) , J. Štencel [-] , P. Kavan [-] , L. Mařádek [-] , K. Postřimovský [-] , R. Škrobánek [-] , J. Vrána [-] , T. Matějek [-] , J. Tůma [-]

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - J. Solnický [-] (46. M. Krayzel [-] ) , D. Juchelka [-] (70. O. Strojil [-] ) , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , J. Šenk [-] , P. Jedlička [-] , D. Illík [-] , L. Brož [-] , J. Krayzel [-] , J. Lasák [-] (78. P. Lazecký [-] )

ŽK: 41. J. Štencel - 62. L. Brož .
Hráči zápasu: B. Lorenz - V. Vavrečka .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - RUČKA Jakub, BANETKA Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jan Morisch
Tip experta: výhra domácích

Těškovice jsou daleko více nebezpečné doma. Na své umělce dokážou potrápit každý tým. Nicméně na Minervě neuspějí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Těškovice sice poprvé vyhrály, ale na Minervě to budou mít těžké.

Tip: výhra domácích