Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby vyhráli štastnější domácí -u hostů se blýskl hattrickem Jiří Dolejš


Branky


0

Po úspěšných minulých ročnících  krajské soutěže dorostu, ve které spolu sváděly oba dorostenecké týmy  boj o první místo  se mohou pochlubit s kvalitními mladými hráči ve kterých mají budoucnost. Podzimní vzájemný duel v Mochtíně skončil těsnou výhrou domácích 2:1  a tak se očekával v Chanovicích v dalším pošumavském derby zajímavý a vyrovnaný souboj. Tyto předpoklady se bezesporu v samotném zápase naplnily. Domácí byli šťastnější  a když přestáli závěr ve kterém  hosté doháněli svůj herní výpadek z první půle,  mohli se radovat z toho, že hostům podzimní prohru odplatili.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovný zápas, který diváky nenudil skončil šťastně pro domácí, kteří byli zkušenějšímu soupeři více než vyrovnaným soupeřem .

Foto: Jitka Kilbergerová _Klatovský deník

Hosté vstup do zápasu probendili, domácí slibným vedením vykročili za vítězstvím

Do utkání šli domácí  s vědomím, že je čeká  těžký soupeř . Začali výborně, podařilo se jim vstup do utkání si vytvořili nejprve dvoubrankový náskok, ale následné šance na zvýšení již zůstaly nevyužité. Přesto se jim podařilu   jednu z nich proměnit. Po tříbrankovém vedení však domácí polevili a to dost výrazně a dali prostor zkušenějšímu soupeři, což také využil a gólem do kabin se mu podařilo snížit na  hratelných 3:1.

Hosté byli ve druhém poločase hodně silní a nebyli i v oslabení daleko od vyrovnání

Hosté začali po změně stran hodně zlobit, dvě tutovky  neproměnili . Naopak domácí přidali čtvrtou branku a  zdálo se, že by mělasoupeři  vzít vítr plachet . Střídání autora dvou branek Romana Káby bylo pro domácí víc citelné, než by si sami uvědomovali. Jejich obrana  se nevyvarovala individuálních chyb  , Mochtín z RK dal na 2:4, s diskutabilního nařízeného přímého kopu pak přidal  kontaktní branku a přestože po vyloučení jejich brankáře hráli oslabeni, v posledních deseti minutách byli hodně silní, domácí obraně stále zatápěli a byli blízko k vyrovnání.  

 



Ohlasy k zápasu


TJ Pfeifer Chanovice
Trenér Chanovic Luděk Cimrhanzl :: Do utkání jsme šli s vědomím, že nás čeká těžký soupeř, kterým třetí tým tabulky bezesporu je a u nás potvrdil, že má velkou kvalitu. Podařil se nám vstup do utkání kdy jsme si vytvořili až tříbrankový náskok. Přestože jsme v kabině se na druhý poločas snažili hráče připravit s cílem držet slibný náskok, toto se nám dařilo po přestávce jen částečně. Jenže naše obrana se nevyvarovala individuálních chyb které hosté trestali . Mochtinští po vyloučení jejich brankáře i v oslabení byli nadále velice nebezpeční a v posledních deseti minutách nám zle zatápěli. My jsme byli rádi za to, že se nám podařilo udržet těsné vítězství. Je nutné dodat, že se nám velmi dobře vyplatil start Romana Káby ze Svéradic, který dokud byl na hřišti odvedl pro náš tým maximum, bojoval, dal dvě důležité branky a také si myslím, že byl nejlepším chanovickým hráčem v tomto duelu . V 65.minutě z důvodu jeho dalšího utkání za mateřský klub v 1.Atřídě jsem ho musel v 65. střídat a to bylo na hřišti znát.

TJ Sokol Mochtín
Karel Šot předseda Sokola Mochtín :: Z mého pohledu náš tým "probendil" nevýrazným výkonem první poločas a to asi rozhodlo o tom, že body zůstaly v Chanovicích. Nejlepším hráče byl autor hattricku kapitán týmu Jiří Dolejš . Měl navíc i další šance, v závěru na něj byl i neodpískaný penaltový faul, což bylo škoda, jinak by asi domácí plný počet bodů nezískali.



Sestavy


TJ Pfeifer Chanovice
K. Soukup [-] - J. Šulc [-] , J. Prýmas [-] (76. V. Zoubek [-] ) , M. Šlehubr [-] , R. Kába [-] (61. J. Klásek [-] ) - O. Srb [-] (72. J. Polena [-] ) , J. Šebek [-] , D. Pavlovský [-] , M. Polena [-] (86. L. Rada [-] ) - T. Klíma [-] , L. Černohorský [-]

TJ Sokol Mochtín
M. Riška [-] - J. Dolejš [-] , J. Bejvl [-] , J. Žiak [-] , J. Flodr [-] - P. Staněk [-] , P. Švátora [-] (46. T. Dolejš [-] ) , J. Cihlář [-] , T. Babka [-] , J. Čeleda [-] - J. Štastný [-]

ČK: 83. M. Riška .
Hráči zápasu: R. Kába - J. Dolejš .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.