3:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhá Ves po vítězním derby předstihla v tabulce poražené Chanovice


Branky


0

Zápas s příchutí derby mezi týmy z Pošuamví  které nemají z pozice záchrany bodů na rozdávání byl z kategorie boje o šest bodů. Domácíu Tatranu se podařilo těsně zvítězit a o bod se posunul před Chanovice  v tabulce na klidnější 6.místo .

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branková přestřelka v prvním poločase skončila nerozhodně

Po počátečním oťukávání se dostávají do šance ve 13´ hosté a po několika krátkých a přesných přihrávkách skoruje Ondřej Srb k pravé tyči. Další branka hostů přichází vzápětí a hosté vedou 0:2. Hned na to vrací domácí do hry Jan Hubený, který po chybě hustů umistuje svojí střelu asi ze 20m k levé tyči. Ve 26. minutě vyrovnává po nádherné individuální akci Pavel Švec, který projde mezi dvěma obránci a v tísni umisťuje míč k levé tyči.

Zápas rozhodla Krůsova hlavička

Ve druhém poločase mají ze hry více domácí, kteří navyšují na 3:2 v 76.min. Martinem Krůsem, který posílá střílenou přihrávku hlavou vedle bezmocného brankáře.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Dlouhá Ves
Předseda klubu Pavel Beránek : " cestu za vydřeným vítězstvím jsem si zkomplikovali v úvodní čtvrhodině, dky po chabíách v obraně jsme museli dotahovat dvoubrankový náskok soupeře. V druhém poločase jsem měli více ze hry a důležité body zůstaly doma.: Trenér domácích Robert Stojkovič : „ Byl to jeden z nejlepších zápasů který oba týmy v tomto ročníku odehrály. Průběh zápasu přinesl hodně šancí na obou stranách. Hosté byli na koni v první polovině I.poločasu kdy po našich hrubkách v obraně jsem dvakrát inkasovali. V druhé půli jsme si vytvořili velký tlak a výsledkem byla vítězná branka Martin a Krůse a jedenkrát nastřelené břevno Trčanem z přímého kopu. Nejlepší hráči domácího týmu byli ty nejzkušenější Martin Kulhánek a Jan Hubený“.

TJ Pfeifer Chanovice
Trenér hostů Cimrhanzl Luděk :“ Myslím si, že na poměry této soutěže předvedla obě mužstva velmi kvalitní hru , která určitě uspokojila většinu diváků. Je škoda, že jsme rychle získané dvou brankové vedení po vlastních chybách ještě do poločasu prohospodařili. Domácí byli po přestávce daleko důraznější v osobních soubojích a prosadili se hrou, která nám příliš nevyhovuje. V závěru vyšla naše snaha o vyrovnání naprázdno. Pro nás to byl zápas poučný, a v další práci s týmem z nedostatků budeme vycházet. Jako nejlepšího hráče z našeho kolektivu hodnotím v tomto duelu Lukáše Černohorského“.:



Sestavy


TJ Tatran Dlouhá Ves
Z. Hanzl [-] - S. Goby [-] , S. Valvoda [-] (75. F. Dryje [-] ) , P. Sperl [-] - M. Kulhánek [-] , M. Krůs [-] , J. Mirvald [-] , F. Blažek [-] (50. P. Švajka [-] ) , J. Hubený [-] - P. Pechek [-] , P. Švec [-] (70. P. Trčan [-] )

TJ Pfeifer Chanovice
K. Soukup [-] - M. Šlehubr [-] , J. Prýmas [-] , J. Šulc [-] - L. Černohorský [-] , D. Pavlovský [-] , R. Kába [-] , O. Srb [-] , P. Soukup [-] - V. Zoubek [-] , M. Polena [-]

Počet diváků: 140.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.