Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2018 14:30

13.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Morkovice nakonec vezou z Juřinky jasnou výhru


Branky


23. J. Petrů , 27. D. Vavřík - 8. D. Judas , 29. M. Oplt , 33. D. Knap , 73. J. Smažinka , 80. D. Knap
9

Do valašské Juřinky zavítali fotbalisté z Morkovic, kteří zde chtěli bodovat naplno a přiblížit se tak čelu tabulky. Domácí v úvodu ale hosty zaskočili aktivní hrou a dostali se do jednobrankového vedení. Zkušení hosté ale ještě do půle dokázali zvrátit průběh utkání na svoji stranu. Ve druhém dějství už Hanáci na hřišti dominovali a přidali další dvě trefy. Morkovice tak vezou z Juřinky povinné tři body, domácí celek naopak zůstal přikován na předposledním místě tabulky Krajského přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo hned pět branek

Karty před utkáním Juřinky a Morkovic byly rozdány jasně, domácí celek chtěl sebrat papírově silnějším hostím nějaké body, Hanáci si chtěli napravit reputaci po výpadku z exdivizním Brumovem. "Domácí borci z Juřinky vedli v průběhu prvního poločasu nad Morkovicemi 2:1, ale pak již proti favoritovi zápasu tahali za výrazně kratší konec. Hosté sice šli brzy do vedení brankou Judase, ale čtyři minuty stačily bojujícím domácím, aby díky Petrů a Vavříkovi otočily vývojek zápasu. Jenže zápas se zlomil ještě do konce prvního poločasu, kdy domácí perně vydobyté vedení neudrželi. Oplt pouhé dvě minuty po trefě Vavříka srovnal a Knap svou první brankou za další čtyři minuty převážil misky vah na stranu hostů. Ti již ve druhém poločase po trefách Smažinky a Knapa dokráčeli k vysoké výhře", informuje portál valašského fotbalu.

Hosté postupně navýšili skóre

Utkání v Juřince přineslo zajímavou podívanou, domácí celek dokud mu síly stačily, byl Hanákům rovnocenným soupeřem, hosté ale ve druhém dějství projevili svoji vyšší hráčckou kvalitu.Domácí vedli v průběhu prvního poločasu 2:1, ale pak již proti favoritovi zápasu tahali za výrazně kratší konec. Hosté sice šli brzy do vedení brankou Judase, ale čtyři minuty stačily bojujícím domácím, aby díky Petrů a Vavříkovi otočily vývoj zápasu.Jenže zápas se zlomil ještě do konce prvního poločasu, kdy domácí perně vydobyté vedení neudrželi. Oplt pouhé dvě minuty po trefě Vavříka srovnal a Knap svou první brankou za další čtyři minuty převážil misky vah na stranu hostů. Ti již ve druhém poločase po trefách Smažinky a Knapa dokráčeli k vysoké výhře.
Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/krajsky-prebor-hluk-necekane-sesadil-lidra-z-cela-20181029.html

 



Ohlasy k zápasu


TJ Juřinka
fanoušek Juřinky: Nadějné vedení jsme neudrželi a zkušenější hosté zápas otočili ve svůj prospěch.

FC Morkovice
Dominik Knap, hráč: Věděli jsme, že jedeme na celek, který je předposlední a tím pádem jsme to nesměli podcenit. První poločas se výsledek zápasu přesýpal na jednu i na druhou stranu, ale nakonec jsme první poločas vyhrály 3:2 . Ale druhý poločas jsme už byli lepší a nakonec jsme vyhrály zaslouženě 5:2..



Sestavy


TJ Juřinka
M. Nosálek [-] - R. Šnajdr [-] , J. Petrů [-] (82. J. Žemla [-] ) , D. Vavřík [-] , M. Macíček [-] , P. Škařupa [-] , N. Škorňa [-] , P. Goláň [-] , L. David [-] , F. Šobora [-] (76. A. Solánský [-] ) , V. Krajča [-]

FC Morkovice
D. Jarka [-] - D. Prachař [-] , J. Smažinka [-] , D. Jablunka [-] (46. O. Petráš [-] ) , D. Hradil [-] - J. Kapounek [-] , K. Chalupa [-] , D. Judas [-] (78. R. Zápařka [-] ) - D. Tesař [-] , M. Oplt [-] (82. A. Popovič [-] ) , D. Knap [-]

ŽK: 42. N. Škorňa , 48. D. Vavřík .
Hráči zápasu: D. Vavřík - D. Knap , J. Smažinka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ševčík Igor - BARTOŇ Pavel, STODŮLKA René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 00:16

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 11:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 18:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 18:01
Petr Koseček

Expert: Karel Orsák
Tip experta: výhra hostů

Morkovice si odvezou z Juřinky všechny tři body

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 05:26

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 19:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 10:00

Tip: výhra hostů