3:2
(2:1)
25. T. Kolouch
70. D. Juřica (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2018 18:30

10.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovický Baťov si na své umělé trávě vyšlápl na exdivizní Brumov


Branky


20. P. Krajča , 33. P. Krajča , 49. M. Vitásek - 25. T. Kolouch , 70. D. Juřica (p.)
9

Lídr tabulky z Brumova zavítal v pátečním podvečeru na umělou trávu do Otrokovic, kde jej přivítali hráči SK Baťov, kteří měli za sebou nepříliš vydařenou sérii. V chladném počasí se za umělého osvětlení hrál svižný fotbal, kterému nechyběly branky. Domácí byli v prvním dějství lepší o jeden gól, ve druhém poločasu se hrálo nahoru-dolů. SK Baťov přidal další trefu, Brumovjané korigovali dvacet minut před koncem. V dramatické koncovce už branka nepadla, když hostím nebyl v závěru uznán gól pro faul na brankáře.

 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padly hned tři branky

V pátečním podvečeru se hrál na Baťově velmi kvalitní fotbal. Domácím se již do sestavy vrátili chybějící hráči a Brumov se představil jako velmi vyspělé, kvalitní mužstvo s řadou zkušených fotbalistů. Diváci tedy viděli otevřený fotbal s řadou šancí na obou stranách. Domácí SK Baťov šel do vedení ve 21. minutě brankou Pavla Krajči, ale o pár minut později za hosty hlavou srovnal obránce Tomáš Kolouch. Ve 32. minutě po krásné akci a centru Zdenka Ondráše zařídil domácím poločasové vedení netradičně hlavou Pavel Krajča, který tak vstřelil svoji druhou branku. Do kabin tak odcházeli spokojenější otrokovičtí hráči, kteří vedli o jednu branku, ale šance obou týmů na bodový zisk zůstavaly i nadále otevřené.

 

 

 

 

 

Z webu Brumova:

 

V pátek jsme odehráli na umělé trávě desáté kolo krajského přeboru s týmem SK Baťov. Od začátku zápasu jsme měli mírnou převahu, kdy jsme zahrávali několik standartních situací, ale vyloženou gólovou šanci jsme si nevypracovali. Domácí mužstvo hrálo pozorně v obraně a spoléhali na rychlé protiútoky po pravé straně. V 17. minutě se dostali domácí po centru z pravé strany do šance, ale netrefili naši branku. Ve dvacáté minutě jsme poprvé neuhlídali nabíhajícího Krajču, který samostatný nájezd na Pjajka a s přehledem proměnil. Ve 23. minutě se nám podařilo vyrovnat, kdy po centru M. Koláře vstřelil gól hlavou T. Kolouch. Ve 32. minutě centroval z pravé strany Ondráš a nikým neatakovaný Krajča zakončil hlavou na 2:1. Ve 40. minutě po naší individuální chybě měli domácí další velkou šanci, ale T. Kolouch vykopl míč z prázdné brány.

 

Hosté utkání ještě zdramatizovali

Ve druhé půli se očekával nápor exdivizního brumovského týmu, který ale nakonec dokázali domácí hráči náležitě eliminovat. "Do druhého poločasu totiž vstoupili lépe domácí, kteří se brankou Michala Vitáska ujali dvoubrankového vedení. Následně mohli skore domácích navýšit Ondřej Žáček a Pavel Krajča, ti ale své šance nepromněnili a když hostující David Juřica v 70. minutě z pokutového kopu snížil stav na rozdíl jedné branky, začalo drama. Hosté se často dostávali před branku a byli ze standartních situací, které velmi dobře zahrával Martin Kolář neustále nebezpeční. Domácím se však přes velkou snahu podařilo výsledek udržet a mohli se tak se radovat ze zaslouženého vítězství proti výbornému soupeři", hodnotí zápas funkcionáři otrkovického Baťova na svém webu.



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
web SK Baťov: Vydřené vítězství s kvalitním soupeřem, pomohl nám i návrat některých zraněných hráčů do sestavy.

FC Brumov
Zdeněk Žáček, asistent trenéra: Do druhého poločasu jsme vstoupili s odhodláním vyrovnat a zvrátit nepříznivý vývoj zápasu. Už v 47. minutě se nám podařilo vstřelit gól M. Novákem, ale k překvapení všech rozhodčí odpískal faul na domácího hráče. Vzápětí domácí rychle rozehráli po levé straně a po krásné kombinaci zakončil opět Krajča a zvýšil na 3:1. Domácí tým se soustředil na obranu a dostával se nadále do gólových šancí po rychlých protiútocích. Jenom díky výbornému výkonu T. Pjajka v bráně jsme neinkasovali další góly. V 53. minutě neproměnili domácí pokutový kop. Od 60.minuty jsme začali být opět aktivnější, ale jen po velké vápno. V 67. minutě jsme i my kopali pokutový kop, po faulu na M. Kubiše, který proměnil D. Juřica a snížil na 3:2. V 89. minutě po zahrané standartní situaci dorazil míč do brány Kolouch, ale pro faul na brankáře nebyl hlavním rozhodčím gól uznán. Další utkání KP odehrajeme v sobotu od 10:00 hod. proti Velkým Karlovicím, jelikož se nám žení Jakub Habanec



Sestavy


SK BAŤOV 1930
F. Medek [-] - M. Bína [-] (90. J. Novák [-] ) , Z. Ondráš [-] , O. Žáček [-] , P. Zapletal [-] , M. Vitásek [-] (86. D. Spurný [-] ) , J. Kašík [-] , M. Zapletal [-] , P. Krajča [-] , A. Jakubowicz [-] , P. Bršlica [-]

FC Brumov
T. Pjajko [-] - P. Naňák [-] , M. Chovanec [-] (66. M. Kubiš [-] ) , M. Zvoníček [-] , J. Habanec [-] , M. Kolář [-] , T. Kolouch [-] , M. Doležal [-] - D. Juřica [-] , D. Řehák [-] (84. P. Vlček [-] ) - M. Novák [-] -

ŽK: 67. P. Bršlica , 77. M. Vitásek , 83. M. Bína - 35. M. Doležal , 47. P. Naňák , 55. T. Kolouch , 60. D. Řehák , 78. M. Novák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BERNATÍK Tomáš - BARTOŇ Pavel, ŠEVČÍK Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: František Novák
Tip experta: výhra domácích

Otrokovický Baťov v domácím prostředí na Brumov vyzraje

Tip: výhra domácích

Domácí to uhrají

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích