0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrava - Jih drží první místo i po vítězství v Hati


Branky


8

Toto kolo zavedlo lídra souěže z Ostravy - Jih do Hatě, tedy nedaleko polských hranic. Výsledek asi mnohé překvapil, protože Hať v této sezoně nepůsobí nijak špatným dojmem a do této chvíle byla letos neporažená.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostrava - Jih si vypracovala pohodlný náskok

Jižané začali velmi aktivně a již ve 3´ vstřelili gól, ale pro postavení mimo hru nebyl uznán. To hosty z Jihu neodradilo a v 7´ po akci po ose Korbačka, Kadlčík R. zakončil střelbou Šimko J. a dostal hosty do vedení 1:0. Aktivita a mírná převaha hostů byla zřejmá, hlavně v rychlém přechodu do útoku a v napadání hráčů domácích. V 20´ vyslal dlouhou přihrávky z vlastní poloviny hostující Konečný. Domácí obránce špatně zasáhl míč a k průniku na domácí branku se dostal Kadlčík R.. Který našel před brankou zcela volného Petrovského, který bezpečně šanci proměnil a bylo 2:0 pro jižany. K prvnímu ohrožení branky hostů se dostali domácí až ve 23´. Takže do poločasové přestávky šli spokojenější hosté z Jihu.

 

Ostravané si vítězství pohlídali

Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivněji a vyrovnali hru v poli. Obrana hostů toho však domácím moc nedovolila a to málo co prošlo na branku zlikvidoval brankář hostu Vaňo. V 52´ využil špatného odkopu domácí obrany Mika-Válek a upravil skóre na 3:0 pro hosty. Tečku za utkáním udělal v 89´ Gaži Matěj, který z 25m nedal šanci domácímu brankáři a uzavřel skóre utkání na konečných 4:0 pro jižany.

 



Ohlasy k zápasu



FC Ostrava-Jih
Ladislav Pavlát (předseda): Zasloužené vítězství hostů z Jihu, kteří tak nadále zůstali na čele tabulky.



Sestavy


TJ Sokol Hať
- D. Štverka [-] , T. Gazdík [-] , R. Chmelař [-] , D. Plaček [-] , V. Machalla [-] (53. R. Knybel [-] ) , A. Heglas [-] (72. A. Pieknik [-] ) , J. Machalla [-] , T. Plaček [-] , J. Kupka [-] , L. Cigan [-] , L. Michálek [-]

FC Ostrava-Jih
R. Vaňo [-] - M. Leščák [-] (48. F. Zima [-] ) , M. Konečný [-] , J. Šimko [-] , M. Prokeš [-] - T. Korbačka [-] (75. M. Šimko [-] ) , J. Petrovský [-] (57. M. Mecner [-] ) , M. Gaži [-] , J. Válek [-] - F. Gaži [-] , R. Kadlčík [-] (77. M. Miškařík [-] ) -

ŽK: 69. J. Kupka , 80. J. Machalla - 16. M. Leščák , 81. M. Miškařík .
Počet diváků: 107. Rozhodčí: TABÁŠEK Kamil - DVOŘÁK Martin, LALÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Administrátor klubu, Hráč - SK Slavie Třebovice | Moravskoslezský | Ostrava - město

Tip: remíza

Tip: výhra domácích