0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 17:00

23.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýrsko skolilo Stod a má již stejně bodů


Branky


0

Okula na svém hřišti přivítala po prohození pořadatelství Stod, který dokázala jednoznačně porazit a bodově se tak na svého soupeře v tabulce dotáhnout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili aktivněji domácí, kteří se již po deseti minutách hry dokázali dostat do vedení. Po akci po pravé straně zakončil na hranici vápna Petr Výtisk. Hra se následně trochu uklidnila a diváci se již další branky nedočkali. Alespoň ne v prvním poločase. 

 

Ve druhé půli začali domácí přidávat na otáčkách, ovšem hosty držel pozorný Janča. Ale ani on nestačil na pěknou akci domácích v sedmdesáté minutě, kdy Kalivoda hezky prostrčil na Daniela Šnoura na hranici šestnáctky, který se z točky trefil přesně pod břevno. Za dalších deset minut bylo v Nýrsku ještě veseleji, když se po pěti minutách svého pobytu na hřišti prosadil Michal Trefanec křižnou střelou po zemi na vzdálenější tyč. Dílo zkázy pro hosty dokonal v samotném závěru Petr Výtisk, který se po hezké kombinaci svého týmu zjevil tváří v tvář gólmanovi a poslal podél něj balón do sítě počtvrté. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec: „První poločas to ještě šlo, pak již měli domácí hodně šancí. Nás dlouho držel brankář.“

FK Okula Nýrsko
Karel Kalivoda: „Zvládli jsme úvod utkání, rychlým gólem jsme se uklidnili. Čím více chtěl soupeř vyrovnat, tím více chyboval v obraně. Hosty držel brankář Janča, který za stavu 1:0 vychytal několik našich úniků.“



Sestavy


TJ Slavoj Stod
L. Janča [-] - P. Vlk [-] , T. Tlustý [-] , R. Snášel [-] , J. Múčka [-] - J. Hrdlička [-] , O. Hrdina [-] , K. Výrut [-] , M. Pešek [-] (60. M. Terber [-] ) - S. Klásek [-] , M. Fořt [-]

FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - R. Šteiner [-] , J. Lužný [-] , A. Presl [-] (87. E. Kucharik [-] ) , F. Kolář [-] - P. Výtisk [-] , I. György [-] (75. M. Trefanec [-] ) , D. Šnour [-] , K. Kalivoda ml. [-] - T. Kohout [-] , A. Antonovics [-] (65. T. Rubáš [-] )

Místo: hř. Nýrsko - obr.pořadí!. Počet diváků: 111.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.