Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubravník rozhodl ve druhé půli


Branky


29

Po vyrovnaném poločase se prosadili ve druhé půli domácí hráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Domácí zápas začali ve velice slušném tempu se snahou o rychlou kombinační hru: Soupeř se však nezalekl a hrál ve stejném duchu, takže k vidění byl zápas na slušné úrovní. 

Přes mírný tlak domácích byli nakonec šťastnější hosté, když se zmocnili míče před "16" domácích, a po krátké kombinací se P. Bureš ocitl sám před golmanem a nedal mu nejmenší šanci. Toto domácí ještě více vyburcovalo k útočné hře a během 12 se dostali do vedení. Nejdříve domácí kapitán Karel Vojta po rohu nikým neatakován pohodlně vyrovnal a za 3 minuty na to byl byl v pokutovém území zezadu sražen veterán v dresu Doubravníka Libor Jaroš a nařízení pokutový kop s přehledem proměnil Mirek Vojta. Zdálo se, že zápas spěje tam, kde ho chtěli vidět domácí fanoušci. Přišla však nešťastná chvíle domácí golmana, kterému proklouzl lehký centr a hostující Pavel Kamarád se ocitl sám před prázdnou bránou a to mu samozřejmě nečinilo potíže. Do konce poločasu už místo gólu byli k vidění pouze neproměněné šance, zejména ze strany domácích.

 

Druhá půle ve znamení domácích

Druhý poločas byl více v režii domácích. Hosté už nestačili hrát ve stejném tempu a pomale ztráceli půdu pod nohama. Navíc domácím pomohl velice rychlý gól, kdy Michal Jedlička krásně do běhu dostal perfektní přihrávku a hned prvním dotykem tvrdou střelou vrátil domácím vedení. Domácí se snažili zápas rozhodnout, hosté hrozili ojedinělými brejky. Rozhodnutí přinesla až 70 minuta, kdy z poza velkého vápna vystřelil Mirek Vojta a Libor Jaroš srazil míč svým pozadím  do brány 4:2. Přes několik šancí diváci už do konce gól neviděli. Nepříjemným okamžikem bylo pro domácí udělení 4. karty v sezóně kapitánu Doubravníka a vynucení jeho jednozápasové absence. Připravil se tak o zápas prvního týmu tabulky s druhým, který se odehraje příští týden ve Víru.



Ohlasy k zápasu



TJ Velká Losenice
Miloš Němec: Od zápasu s Věchnovem nám zhasl motor a nemůžeme ho pořád nahodit. V zápase nás opět sráželi individuální chyby. Je zapotřebí, aby někteří hráči používali při hře více hlavu. Musíme doufat, že do konce podzimu ještě někde nějaké body získáme. Jinak nás opět čeká boj o přežití.



Sestavy


FK Doubravník
B. Konvalinka [-] - J. Vojta [-] , O. Müller [-] , M. Vojta [-] , M. Šikula [-] , L. Jaroš [-] , K. Vojta [-] , R. Vojta [-] (62. J. Patloka [-] ) , M. Jedlička [-] , M. Mašek [-] (67. M. Šnédar [-] ) , T. Beran [-]

TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - J. Augustin [-] , P. Neubauer [-] , P. Mach [-] , F. Mach [-] - M. Kubát [-] (60. M. Fišar [-] ) , T. Neubauer [-] , P. Zástěra [-] , R. Kasal [-] - P. Kamarád [-] , P. Bureš [-] (70. M. Hrouda [-] )

ŽK: 88. K. Vojta - 87. T. Neubauer .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŽILKA Jan - SMUTNÝ Vojtěch (N), PÁTEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Pavel Jelínek
Tip experta: výhra domácích

Po tom co jsem hrál s oběma soupeři, tak nemůžu dát jinak, než výhru domácích. Tipuji 2:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích