3:1
(1:0)
69. R. Kadlec (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov ukončil podzim výhrou


Branky


24. P. Sedlák , 62. O. Černý , 70. L. Bednář - 69. R. Kadlec (p.)
38

Jimramov po výhře nad rezervou Bystřice přezimuje na předposlední příčce tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyhráli poločas o branku

V posledním podzimním utkání přivítali domácí "B" mužstvo SK Bystřice. Utkání se hrálo za příjemného podzimního počasí na dobře připraveném trávníku. Hosté přijeli k utkání v hodně kombinované sestavě a tak měli domácí od úvodu utkání znatelnou územní převahu, ale opět dopláceli na špatnou koncovku, když celou řadu nadějných akcí nedokázali úspěšně zakončit. Postupem času začala ve středu hřiště kralovat hostující dvojice Špatka - Horák, ale domácí obrana hrála v tomto utkání spolehlivě. Do vedení šli domácí ve 24.minutě, díky špatné komunikaci v zadních řadách soupeře, brankář vybíhal na míč, ale stoper jej přehodil a tak nestárnoucí Pavel Sedlák neměl problém poslat míč do opuštěné branky. V závěru poločasu měli hosté výraznou převahu a v šestnáctce domácích vytvořili několik závarů, ale domácí vše zvládli.

Jimramov si došel zaslouženě pro tři body

Úvod 2.poločasu patřil hostům, ale po vystřídání Horáka získali domácí převahu ve středu hřiště a kontrolovali hru. V 62.minutě dostal dlouhou přihrávku těsně za půlicí čarou Černý, utekl hostující obraně a tvrdou střelou propálil brankáře a zdálo se, že domácí jsou na dobré cestě ke třem bodům. Komplikace přišla v 69.minutě, kdy pád hostující útočníka v šestnáctce k překvapení všech 22 aktérů na hřišti posoudil rozhodčí jako penaltový, což několik hráčů domácích silně rozlobilo. Penaltu bezpečně proměnil Kadlec a bylo zaděláno na drama. Situace se vyjasnila v následující 70.minutě po další chybě hostujících zadních řad, když podcenily dlouhý nákop Borovského, který Pavel Sedlák hlavou prodloužil a nekrytý Bednář rozvlnil síť 3 : 1. V dalším průběhu již domácí kontrolovali hru a hosty přehrávali, v 82. minutě ještě Dvořák trefil levou tyč hostující branky a tak domácí vybojovali druhé vítězství v OP. Všichni hráči v tomto utkání zaslouží pochvalu, protoža hosty přehráli bojovností a obětavostí, když žádný míč pro ně nebyl ztracený.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Poctivě odmakanej zápas od všech hráčů, kteří do utkání zasáhli. Bystřice byla fotbalovější, my jsme to však nahradili bojovností a nasazením a přineslo nám to tři body. I když jsme určitě chtěli uhrát více bodů, jsme s podzimem spokojení. K přeboru jsme přišli jak slepej k houslím, výzvu zkusit si ho jsme přijali a i když jsme předposlední, myslím, že fotbalově nás to posunulo dopředu. Teď máme 5 měsíců na to se připravit na jaro a záleží na každém z nás jak tento čas využije. Všem soupeřům přeju kvalitní zakončenou a v březnu sraz na značkách(smích)FORZA JIMRAMOV, sportu zdar a vesnické čutané zvlášť.




Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - J. Sedlák [-] (58. P. Sedlák [-] ) , P. Borovský [-] , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] (83. L. Zavadil [-] ) - M. Zavadil [-] , V. Dostál [-] , L. Bednář [-] , J. Štěrba [-] - O. Černý [-] (77. P. Nykodým [-] ) , P. Sedlák [-] (73. V. Peňáz [-] )

SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - R. Chudoba [-] , M. Horák [-] (54. P. Tomášek [-] ) , R. Kadlec [-] , R. Špatka [-] , J. Veselský [-] (46. J. Maršálek [-] ) , J. Dufek [-] , M. Straka [-] , D. Buršík [-] , D. Zítka [-] , T. Pačiska [-]

ŽK: 76. J. Dufek .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: BENEŠ Jiří - PAJKR Jaroslav (N), TOMÁŠEK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Martin Bureš
Tip experta: remíza

V tomto utkání záleží v jaké sestavě nastoupí hostující tým. Pokud nebude tým z Bystřice posilněn hráči z A týmu, myslím že by Jimramov doma mohl něco uhrát. Remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 16:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 12:13
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 06:31

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 16:00

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 10:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 10:15
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 06:51
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů