Bory se štěstím porazily Svratku


Branky


46

Bory si připsaly důležité tři body do tabulky, když porazily Svratku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bory vedly o branku

Svratka se do zápasu vložila velmi aktivně a hned si vytvořila několik slibných šancí. A tu poslední musel likvidovat brankář Jakubec. Bory však dokázaly odpovědět víc než dobře, protože hned z první šance dokázaly skórovat. Odražený míč ve vápně se dostal k volnému Špačkovi a ten s klidem kanonýra poslal míč placírkou do branky - 1:0. Hosté mohli odpovědět o deset minut později po nařízeném pokutovém kopu, ale rozhodčí po konzultaci s pomezním svůj verdikt odvolal. Svratka si i tak dokáže vytvořit obrovské šance. A je jen stěstí pro Bory, že je nedokáže gólově proměnit.Do kabin se jde tedy za stavu 1:0 pro šťastnější Bory.

Bory vstřelily dvě branky a připsaly si tři body

Druhá půle začala tak jako první skončila. Teď už to ale vypadá, že hosté ani skórovat nechtějí. Na útočícího hráče Svratky zívala zcela odkrytá brána, ale ani tentokrát ato z malého vápna nrtefil zařízení. A tak nemohlo přijít nic lepšího než klasické nedáš dostaneš. Nákop do vápna zachytil Milan Špaček, pěkným obloučkem nahrál Miroslavovi Ochranovi, a ten téměř identicky překonal hostujícího brankáře - 2:0. To bylo v 66. minutě a v 74. minutě si to zopakovali. Špaček si navedl středem míč, počkal na náběh Miroslava Ochrany a přesně načasovanou přihrávkou ho vybídl ke skórování. Ten si poradil parádně a pěkným dloubáčkem přehodil vyběhnutého brankáře - 3:0. Bory si tak zlepšeným výkonem ve druhé půli zajistily tři body, ale je to s velkým přispěním hráčů Svratky, nebo spíš střelců. 



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Vladimír Hlaváč: V první půli nedala Svratka i ty největší šance. Bory si zlepšeným výkonem ve druhé půli zajistily tři body, ale je to s velkým přispěním hráčů Svratky, nebo spíš jejich střelců. Nejlepšími hráči byl dnes brankář Jakubec a v poli Zikmund.

SK Svratka
Vojta Šmahel: "Děkuji hlasateli domácích za upřímný a pravdivý komentář. Bohužel v tomto duelu jsme se střelecky hodně trápili a ač jsme si šancí vytvořili nespočet, zařízení jsme prakticky netrefili ani jednou. Domácí nám dali lekci z produktivity."



Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 10. 2018 06:18
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Utkání plné branek skončí nerozhodně 4:4.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích