Dolní Rožínka v prvním poločase rozhodla


Branky


46

Díky výkonu v prvním poločase zdolala Dolní Rožínka Jívoví.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili čtyři branky

V nedělním utkání přivítalo družstvo Dolní Rožínky na svém hřišti nevyzpytatelného soupeře z Jívoví. Když se tyto týmy střetly naposledy 10. 6. 2018 na hřišti v Jívoví, výsledek pro tým z Rožínky nebyl příliš příznivý. Utkání tehdy skončilo 8:1 pro Santus. O reputaci tedy borci z Rožínky neměli nouzi. Zápas začal ve vysokém tempu od obou aktérů utkání. Již v páté minutě se měnilo poprvé skóre. Po skvělém individuální průniku po levé straně předložil staronový kapitán Pavel Vondruška bezchybný centr do pokutového území, jenž pohotově do sítě došťouchl podbřiškem domácí útočník Jiří Bílek. Dál se hrál pohledný fotbal s dostatkem příležitostí na obou stranách. Štěstí se přiklonilo znovu k domácím ve 20. minutě. Kdy se po centru z pravé strany od Pavla Bartoňka míč dostal až na levou část hřiště, kde jej převzal Pavel Vondruška a pohotově odcentroval zpět do pokutového území. Do střelecké pozice se dostal Kuba Večeřa, který bezchybnou ranou k levé tyči branky hostujícího brankáře překonal podruhé. Zde je nutné zmínit, že Kuba zaregistroval svůj první gól za A tým Dolní Rožínky v soutěžním utkání. Právě probíhala 37. minuta utkání, když se po souboji Standy Baláka dostal k chybně odehranému míči od hostujícího beka domácí forvard Jan Čermák, který po dvojitém zakončení udělal domácím fanouškům radost potřetí. Poslední branka prvního poločasu padla v 42. minutě. Pronikajícího záložníka domácích Pavla Bartoňka zastavila obrana hostujících nedovoleně, faul se stal v pokutovém území a tak nemohlo následovat nic jiného než penalta, k níž se postavil Pavel Vondruška, který ji bezpečně proměnil. Poločasový výsledek vypadal na světelné tabuli z pohledu domácích velice příjemně. Pro hostující hráče byl naopak až příliš krutý, protože i borci z Jívoví si vypracovali několik velice slibných šancí. Namátkou lze zmínit dvě situace, kdy už hosté překonali výborně chytajícího gólmana domácích, ale z brankové čáry vykopl už jistý gól domácí stoper Marek Lukš.

Santus jen snížil na rozdíl dvou branek

Druhý poločas probíhal podobně jako první, tedy s dostatkem příležitostí pro obě mužstva. Podstatný rozdíl byl pouze v proměňování šancí. Hosté se tlačili za zdramatizováním utkání, ale i domácí mohli několikrát utkání rozhodnout. Své velké šance postupně neproměnili Standa Balák, Jiří Bílek, Jan Čermák ani Pavel Bartoněk. Hosté také spálili několik slibných možností. Až se v 69. minutě po individuálním průniku podařilo Jindrovi Horkému poprvé snížit. Tato branka hosty nakopla, místy dostali domácí pod tlak, ale k dalšímu snížení se hosté dostali až v 90. minutě, kdy se podruhé v zápase prosadil hostující kanonýr Horký. Utkání skončilo 4:2. Domácí tým z Rožínky si zaslouženě připsal tři body do tabulky. Především za první poločas si hráči zaslouží poděkování. V dalším kole oba týmy hrají doma. Domácí tým z DR přivítá nováčka soutěže Jimramov a Santus se utká s Křovím.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl:

FC Santus Jívoví
Vít Havelka:



Počet diváků: 72. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - SKRYJA Stanislav, LUKŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 9. 2018 12:23
Hodnocení zápasu
16. 9. 2018 21:07
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Michal Strachoň
Tip experta: výhra hostů

Rožínka dvakrát za sebou prohrála, kdežto Jívoví dokázalo porazit, i když ne posílenou Bystřici. Bude to vyrovnané utkání. Myslím, že se nakonec prosadí Jindra Horký a hosté si odvezou tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza