Svratka ztratila vedení v závěru


Branky


9. J. Vítek , 30. J. Vítek - 42. D. Juračka , 83. J. Řádek (vl.) , 86. S. Padrtka
49
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
Jan Mládek, hráč a funkcionář: Co dodat...od začátku jsme byli lepším týmem, i když o kvalitách soupeře jsme moc dobře věděli. Honza Vítku vstřelil hned z kraje utkání vedoucí branku a musím říct, že jsme zápasu dominovali. Ve 30. minutě se okolo hostujícího stopera Petra Bureše výborně prosmýkl náš útočník Martin Bureš a šel sám na hostujícího brankáře, Petr Bureš ho doběhl a před vápnem ho stáhl k zemi. Člověk by řekl, jasná červená karta, ale asi jsou ve fotbale nová pravidla. Byla z toho pouze žlutá a přímý kop pro nás, který nádherně proměnil opět Honza Vítku. Celý poločas jsme hráli velmi dobře, avšak v hráčích bylo, že nejlepší hráč hostí měl být již pod sprchami. Poté jsme polevili a v 45 minutě dostali pěkný snižující gól hostů. Druhý poločas byl již spíše o naší křeči, neboť chvíli po zahájení druhé půle opět fauloval unikajícího Martina Bureše hostující stopér, ale tentokrát bez odezvy, dále následoval ostrý zákrok od hostujícího hráče, který si přinesl žlutou kartu již z první půle, opět bez odezvy rozhodčího Myšky, který byl v suverénně nejslabším článkem celého zápasu, my jsme byli již frustrovaní. Poslali jsme na plac Davida Mayera, který byl při snaze o zakončení ve vápně faulován hostujícím obráncem a výrok rozhodčího? K smíchu!!! "Kontakt tam byl, ale spadl až po dvou krocích a proto to nepísknu." To byl náš konec, hráči měli v hlavách obrovskou křivdu a s tím se špatně hraje. Poté následovala nejkomičtější pasáž zápasu, kdy hosté vyrovnali z jasného ofsajdu, kdy hlavní branku uzná, potom se radí s pomezním, branku odvolá a nařídí odkop od naší branky a po chvíli opět branku uzná. Nevím co k tomu říct, ale kdo to neviděl, tak tomu asi neuvěří. Od té chvíle jsme byli mimo a hosté rozhodli a odvážejí si výhru. Gratuluji jim, oni sami vědí, že to bylo trošku jinak, než to mělo být. Asi tak, hrajeme Okres, tak to asi jiné nebude, ale mnohem líp než pan Myška by to odpískal i slepec. Fotbalu ZDAR!

TJ Rozsochy
Michal Strachoň: Začátek utkání zvládli lépe domácí, my jsme se nedokázali vyrovnat s jejich agresivní tvrdou hrou na hranici faulů, kterou sudí pouštěl, a tyto momenty dali ráz celému velice nervóznímu utkání. Po první brance jsme se srovnali i s hrou domácích, bohužel jsme inkasovali po chybě v obraně z přímého kopu. Od té doby domácí zvadli a my jsme byli lepší a promítlo se to i do celkového výsledku, kdy jsme dokázali utkání odmakat až do devadesáté minuty a zaslouženě se sebezapřením a hlavně s mnoha modřinami zvítězit. Nechtěl bych tady rozebírat to, co píše domácí hráč, ale pravdou je, že na jakékoli utkání vždy budou mít náhled tři strany, domácí, hosté a rozhodčí, a nikdy se tyto strany neshodnou. Rozhodčí dělal chyby na obě strany, ale svádět prohru jenom na něj, si myslím, že je špatně. Taková utkání ve fotbale bývají, a proto je fotbal tak krásný, neboť dokáže přinést jak spoustu radosti, tak i spoustu zklamání a bolesti.



Počet diváků: 84. Rozhodčí: MYŠKA Roman - ŽILKA Jan, DVOŘÁK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 9. 2018 14:26
Pana "rozhodčího" Myšku jsem viděl minulý týden pískat zápas Rozsochy-Ujčov a musím říct ,že to byla z jeho strany jedna velká tragedie. Měl by se na něj přijet podívat někdo kompetentní a to pískání mu prostě zakázat..Vypadá to,že vůbec neví,že je na hřišti....
10. 9. 2018 14:29
Jednoznačně souhlasím...
8. 9. 2018 21:28
Hodnocení zápasu

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Jaroslav Pajkr
Tip experta: remíza

Půjde jistě o velmi zajímavé utkání, domácí vycházejí z výborné obrany a spoléhají na rychlé brejky, kde jsou velmi důrazní, naopak hosté hrají pěkný kombinační fotbal s častou střelbou a zatím se jim daří a tak ze Svratky odvezou cenný bod.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza