Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2018 15:00

11.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divočina v Chlístově lépe pro Náměšť B


16

I díky skvělému brankovému příspěvku Marka Stachoviče, zvítězila Náměšť B na těžké půdě Chlístova hokejově 5:6

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly Marka Stachoviče

V prvním poločase domácí vyprodukovali velké množství chyb v zadních řadách. Čímž  umožnili ve 13. a vzápětí v 15. minutě hostům skórovat. Na toto domácí dokázali zareagovat o čtyři minuty později, kdy přesnou přihrávkou za obranu našel Špaček nabíhajícího Nováčka a tento snížil na 1:2. Poté domácí hosty zatlačili na jejich polovinu a byli  aktivnějším mužstvem. Vytvořili si dvě brankové příležitosti, které ale brankou neskončily. Ve 26. minutě se však ve středu hřiště dostal k míči Bednář a ze vzdálenosti třiceti metrů vyslal projektil na domácí branku. Krulovi v brance nedal vůbec žádnou šanci a trefil šibenici. Diváci tak viděli nejhezčí branku zápasu. Na toto  ale opět rychle zareagovali a z dalšího domácího útoku Špaček střelou z hranice velkého vápna opět snížil na rozdíl jedné branky. V další fázi utkání opět následovaly hrubé chyby v domácí obraně, kdy hosté předvedli čtyři brejkové situace, kdy tři z nich skončily brankou a jedno zakončení na tyči branky. Na konci těchto akcí byl vždy Stachovič. Do kabin  šli tedy domácí za velmi nepříznivého výsledku 2:6.

Domácí závěrečný tlak body nepřinesl

Pokud domácí chtěli s výsledkem ještě něco udělat, tak  museli především přestat školácky chybovat v zadních řadách, protože hosté předváděli pouze brejkové akce, založené na dlouhých míčích za krajní obránce, s následnou přihrávkou před branku a jednoduchým zakončením.  Dostali se takto do šesti zakončení, kdy dokázali pětkrát skórovat a když k tomuto přidali krásnou branku Bednáře, tak nebylo o čem diskutovat. Druhý poločas se domácí zlepšili i v obrané řadě a soupeře  zatlačili na jejich polovinu. Vytvářeli  si jednu šanci za druhou a bylo otázkou času, kdy se jim podaří snížit. V koncovce byli však nepřesní a zakončení většinou končilo mimo soupeřovu branku. Ale i tak utkání velice zdramatizovali. V 81. minutě snížil na 3:6 Špaček. O dvě minuty později se nejlépe v pokutovém území zorientoval Hrbáček a snížil na rozdíl dvou branek. Toto domácí jak se říká pořádně nakoplo a netrvalo to ani dvě minuty, kdy svojí třetí brankou v utkání snížil na 5:6 opět Špaček. V poslední pětiminutovce měli domácí ještě ve dvou případech vyrovnání na dosah, ale tyto šance se jim již zúročit brankově nepodařilo. Hosté si ve druhém poločase vypracovali pouze několik náznakových brankových příležitostí, které se domácím dařilo s přehledem eliminovat. 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Těší mě, že jsme již prakticky rozhodnuté utkání z první půle nevzdali a že se všichni hráči svoji zvýšenou aktivitou, zpřesněním hry a disciplínou snažili s výsledkem ještě něco udělat. Donutili jsme tak soupeře, aby se až do konce obával o výsledek, který jsme mu první poločas prakticky darovali.




Sestavy


SK Slavia Chlístov
J. Krul [-] - L. Hrbáček [-] , T. Polovčík [-] , J. Uhlíř [-] (28. D. Brestovský [-] ) , T. Kuchařík [-] - P. Špaček [-] , K. Kocmánek [-] , Z. Nováček [-] , J. Pokorný [-] - R. Hruška [-] , M. Svoboda [-] -

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
V. Bednář [-] - R. Bednář [-] , V. Kopuletý [-] , M. Stachovič [-] (77. Z. Král [-] ) , M. Matoušek [-] , Z. Sobotka [-] , F. Tomek [-] , T. Franěk [-] (69. M. Křivánek [-] ) , M. Preisner [-] (63. T. Rabušic [-] ) , M. Lokaj [-] , P. Blažek [-]

ŽK: 87. T. Kuchařík - 34. M. Preisner .
Hráči zápasu: P. Špaček - M. Stachovič .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KŘEN Filip - SYROVÝ Ondřej, ŠABACKÁ Lucie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2018 09:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 20:14
Radim Procházka

Expert: Lukáš Petz
Tip experta: výhra domácích

Chlístov doma umí a pohlídá si 3 body.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 12:57

Tip: výhra domácích

Chlístov si výhru doma pohlídá, trefí se Mirek Svoboda

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 12:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 20:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 19:00

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 08:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 07:04

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích