Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov doma deklasoval Blatnici


Branky


16

V zápase plné branek byli úspěšnější fotbalisté Rudíkova, které rozstříleli 8:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas jako na houpačce dopadl lépe pro domácí

První náznak akce v utkání měli hosté a to již v druhé minutě, Sova dostal přihrávku a šel mezi dva obránce domácího týmu, místo zakončení se snažil kličkou dostat do lepší pozice a o míč přišel. Ve 4. minutě si hosté dali málem vlastní branku, Svoboda poslal míč brankáři, ale ten jen koukal, jak míč míjí tyčku a skončil za čarou. Rohový kop kopal Trnka P., ve vápně našel Mikysku, který hlavičkoval od brány soupeře. V 6. minutě poslal Dobrovolný míč na Trnku P. a ten měl před sebou už jen stopera a brankáře, netroufl si na kličku a vystřelil do míst, kde byl brankář a ten míč chytil. V 16. minutě domácí ztratili míč na polovině hřiště, hosté podnikli průnik po pravé straně a přišel centr ke vzdálenější tyči, kde se hlavičkou prosadil Hutař a poslal hosty do vedení. Ve 20. minutě přišla situace, která zvedla lavičku domácího týmu, Skryja M. utekl a ve vápně byl při kontaktu se stoperem hostů poslán k zemi, rozhodčí souboj posoudil jako čistý a tak se nepískalo. Ve 22. minutě vhodil Lehký aut do vápna hostů, míč propadl až ke Skryjovi M. a ten zvláštním způsobem nohou poslal míč do sítě a bylo srovnáno. Ve 37. minutě poslal Štolpa míč Trnkovi P., ten jej přihrál Kochovi a ten ho prostrčil opět Štolpovi, který si jej nachystal na levou nohu a krásně jej zatočil do brány a poslal do vedení domácí tým. Hned minutu na to šel mezi dva bránící hráče hostů Skryja M., stoper však dokázal míč odkopnout na rohový kop. Rohový kop bránící hráč odkopl až k domácímu stoperovi Nožičkovi a ten se vydal na sólo, prošel až k velkému vápnu a vystřelil, míč se dostal ke Štolpovi a ten vstřelil branku, správně pomezní rozhodčí signalizovala postavení mimo hru a tak branka nemohla být uznána. Ve 40. minutě měli hosté možnost zahrávat trestný kop od autové čáry, k míči se postavil Sova a míč zatočil do vzdálenější šibenice, brankář domácího týmu tam byl, křikl si „mám“, ale míč skončil v síti, svoji roli sehrálo pravděpodobně i sluníčko. Z hlediska výsledku to však nebylo v prvním poločase poslední slovo, to si vzali domácí ve 43. minutě, zatlačili soupeřova obránce Foltýna do úzkých, ten nastřelil míč do Skryje M., který s ním zaběhl k brankové čáře a dal pod sebe Trnkovi P., ten měl před sebou jen brankáře, udělal mu kličku a poslal míč do prázdné brány a tak se šlo do kabin za stavu 3:2 pro domácí. 

Do druhého poločasu vstoupili domácí velmi aktivně. V 57. minutě vymyslel krásnou přihrávku Štolpa, poslal míč za beky, kam si naběhl Trnka P., který chtěl hned zakončovat, ale špatně trefil míč a byl z toho jen odkop. V 60. minutě šli domácí do přečíslení 3 na 2, Skryja M. přihrávkou hledal lépe postaveného spoluhráče, ale stoper jeho přihrávku srazil k brankáři a ten míč chytil. V 63 minutě to vzal na sebe Štolpa, z 30 metrů vystřelil a krásně míč zaplachtil do sítě. V 69. minutě to bylo pro domácí ještě veselejší, Klíma vhodil aut, soupeř míč odkopl k Pažourkovi a ten ještě hezčí střelou než Štolpa vymetl šibenici a bylo to už 5:2. V 70. minutě hosté vystřídali brankáře, přestože si vedle velice dobře, nemohl ani za jedinou branku co obdržel. Domácí byli stále při chuti, v 78. minutě se do vápna hostů vřítil Skryja M., doběhl až k brankáři, který mu šel pod nohy a míč vyrazil před sebe, kde byl Skryja V. a poslal míč do sítě, ten byl na hřišti teprve 4 minuty. V 80. minutě to byl opět Skryja M., který utekl z poloviny hřiště až před brankáře, ale už neměl sílu k zakončení a skončil i s míčem v náručí brankáře. V 87. minutě domácí Chyba nakopl míč na Skryje M., který v běžeckém souboji utekl soupeři a pak si ještě obešel brankáře a do prázdné branky poslal míč. Ani to nebylo ze strany domácích vše, tečku za utkáním udělal výborně hrající domácí kapitán Nožička, který v tomto utkání musel zaskočit na postě stopera. V 89. minutě se vytáhl po levé straně, obdržel krásnou přihrávku od Chyby, pak si pohrál s obranou soupeře a míč zatočil do sítě. Druhý poločas byl ze strany domácích z říše snů, předháněli se v tom, kdo dá hezčí gól a Blatnice to odnesla. 



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Trnka Jaromír, trenér: Do utkání jsme vstoupili vlažně a soupeř toho využil. Přesto jsme do kabin šli s vedením. Druhý poločas jsme ovládli a zaslouženě vyhráli.




Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - D. Lehký [-] , J. Dobrovolný [-] , M. Mikyska [-] - T. Klíma [-] (85. Z. Trnka [-] ) , O. Štolpa [-] (77. J. Chyba [-] ) , J. Pažourek [-] , L. Nožička [-] , J. Koch [-] - P. Trnka [-] (74. V. Skryja [-] ) , M. Skryja [-]

SK Blatnice
J. Holík [-] (70. V. Martínek [-] ) - M. Foltýn [-] (61. F. Rumíšek [-] ) , M. Šabatka [-] (68. T. Cech [-] ) , M. Karásek [-] , J. Trnka [-] , M. Trnka [-] , A. Kotačka [-] (78. R. Dušek [-] ) , M. Svoboda [-] , M. Sova [-] , M. Hutař [-] , D. Lojka [-]

ŽK: 35. A. Kotačka , 67. M. Karásek , 78. M. Hutař .
Hráči zápasu: L. Nožička .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - TORMOVÁ Vlasta, SALÁK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích