5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice doma s Chlístovem nezaváhaly


Branky


4. K. Skoumal , 11. D. Vala , 50. J. Krula , 58. S. Michal , 77. J. Čurda
16

Třebelovice zvládly jasně domácí zápas s Chlístovem a bodově se dotáhly na svého soupeře

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Utkání začali hosté sice aktivně a od úvodní minuty domácí zatlačili na jejich polovinu, ale ve 4. minutě podnikli domácí brejkovou akci a dostali se do první šance, kterou hned využili. Domácí poslal do vedení Karel Skoumal. V probíhající 11. minutě předvedli domácí úplně stejnou akci a opět po brejku se dostal do vyložené šance Vala Dominik, který přesprintoval všechny obránce hostů a s přehledem vsítil druhou branku utkání. Ani tato branka však hosty nezlomila a byli  stále herně aktivnějším a opticky lepším mužstvem na hřišti. Do konce prvního poločasu si vytvořili několik slibných a dvě vyložené brankové příležitosti, kdy v obou případech šel Miroslav Svoboda sám na domácího gólmana, ale tuto nabídnutou šanci nedokázal proměnit. Vždy byl úspěšnější domácí gólman. V závěru prvního poločasu přišli ke slovu opět domácí, ale jejich šance skončila na hostujícím břevně.  

Domácí skóre ještě navýšili, hosté nedali dvě penalty

Hosté byli však odhodláni ve druhém poločase s výsledkem něco udělat. Opět začali herně lépe a byli aktivnější. V 50. minutě si však vybral světlou chvilku Jaroslav Krul v hostující brance, který trestuhodně nechal projít za svoje záda, úplně jednoduchý míč, který na něj směřoval s velmi malou razancí. Toto byl zřejmě rozhodující moment utkání. V dalších minutách si však hosté vypracovali ještě několik brankových příležitostí, ale v koncovce se jim vůbec nedařilo. Vždy byl na svém místě domácí gólman a nebo trefovali poslední domácí hráče na brankové čáře.  Proto přišel opět trest a domácí v 58. minutě po jednoduchém přejití do protiútoku zvýšili již na 4:0, kdy se trefil Michal Stanislav. Toto však nebylo všechno a diváci do konce utkání viděli ještě několik zápletek. Nejprve v probíhající 64. minutě hosté po faulu na Romana Hrušku v pokutovém území zahrávali pokutový kop. Na značku pokutového kopu si míč postavil Miroslav Svoboda. Míč sice umístil k tyči, ale s malou razancí a domácí gólman tento vyrazil. O čtyři minuty později byl v pokutovém území opět faulován Roman Hruška a rozhodčí neváhal nařídit druhý pokutový kop. Tentokrát se tohoto úkolu zhostil Ladislav Hrbáček, ale tento penaltu zahrál velmi ležérně a domácí gólman neměl vůbec žádný problém i tuto penaltu zlikvidovat. Takže po dvou neproměněných penaltách musel zákonitě přijít další trest. V probíhající 77. minutě, opět domácí přešli jednoduchou kombinací do protiútoku. Na centrovaný míč do vápna si naběhl Čurda Jaroslav, tento si ideálně zpracoval a vsítil pátou branku domácích. V závěru utkání jsme přišli opět ke slovu my, kdy se do samostatného úniku dostali do šance Hruška  se Svobodou. Hruška si natáhl domácího gólmana na svoji stranu, ideální přihrávkou vedle sebe našel Svobodu, ale tento netrefil ani prázdnou soupeřovu branku a zakončoval vedle. Udělal tak tečnu za střeleckou nemohoucností hostů v tomto utkání. 



Ohlasy k zápasu



SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Nezbývá než pogratulovat domácím ke zisku tří bodů, což jsme jim, ale velice usnadnili svoji střeleckou nemohoucností a hrubými chybami v obraně. Na druhou stranu je třeba říci, že nás vyškolili v jednoduchosti a v přesném zakončování svých vypracovaných šancí. Není možné zvítězit v zápase, ve kterém jsme sice opticky lepším mužstvem než soupeř, ale nevyužijeme ani jednu ze tří vyložených šancí, kdy jdeme sami na gólmana a neproměníme ani jeden ze dvou nařízených pokutových kopů. Vzhledem k počtu vypracovaných šancí je pro nás výsledek 5:0 hodně krutý, ale pokud nebudeme proměňovat i ty nejvyloženější šance a budeme v obrané fázi trestuhodně chybovat, tak si vůbec nic jiného nezasloužíme.



Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - K. Skoumal [-] (62. V. Kotačka [-] ) , K. Kapko [-] , J. Čurda [-] , D. Janíček [-] , M. Šmíd [-] , S. Michal [-] , J. Krula [-] , J. Jurka [-] , D. Vala [-] (77. V. Dobrozenský [-] ) , R. Jurka [-]

SK Slavia Chlístov
J. Krul [-] - J. Uhlíř [-] , D. Brestovský [-] , L. Hrbáček [-] - M. Granát [-] , J. Pokorný [-] , Z. Nováček [-] , K. Kocmánek [-] , P. Špaček [-] - R. Hruška [-] , M. Svoboda [-] -

ŽK: 31. M. Svoboda , 70. P. Špaček .
Hráči zápasu: M. Nesiba .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MACEK Ivo - VÍDENSKÝ Bohumil, SEDLÁK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Krátký Ondřej
Tip experta: remíza

Domácí bez vyloučeného Mácy nevyhrají. Remíza.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích