1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doma remizoval z FŠ Třebič


Branky


16

Ve šlágru kola si připsali fotbalisté FŠ Třebíč jeden bod ve Vladislavi a dostali se do čela soutěže

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jednom gólu

Hrál se z obou stran vyrovnaný kombinační fotbal, kdy sice hosté drželi více balón na svých kopačkách, ovšem do nějakých větších šancí se nedostali. První branku vstřelili po standartní situaci domácí, kdy hlavou vstřelil branku Hrůza. Domácím vedení nevydrželo příliš dlouhou, když po centru z pravé strany se hlavou prosadil Ustohal.

Ve druhé půli již branka nepadla

Do druhé půle domácí kvůli zraněním museli prostřídat, což se na jejich hře výrazně projevilo, hosté měli větší převahu v držení míče i v kombinační hře, do žádných velkých se ovšem nedostali. Utkání tak dospělo do remízového konce.



Ohlasy k zápasu


TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: Vlivem zranění jsme nastoupili bez 4 hráčů základní sestavy, navíc v průběhu utkání museli další odstoupit nebo dohrát se sebezapřením. Nakonec jsme utkání alespoň zremizovali.

SK Fotbalová škola Třebíč
Křen Filip, trenér: Před utkáním jsme byli nuceni udělat několik změn v sestavě, ale i tak naše hra v poli, zejména v první půli, byla celkem slušná.Domácí hráli velmi důrazně, ale fér.V druhé půli odpadli fyzicky, hřiště jsme ovládli, ale bohužel díky naší mizerné koncovce a pro obětavý výkon zkušených domácích stoperú Lukáše Petze a Michala Nováčka odvážíme z Vladislavi pouhý bod.



Sestavy


TJ Vladislav
P. Otruba [-] - V. Paločko [-] (82. K. Čihal [-] ) , J. Orálek [-] (46. M. Kašpar [-] ) , L. Petz [-] , M. Nováček [-] - M. Hort [-] , P. Vyletěl [-] (70. M. Tůma [-] ) , P. Ciprys [-] , J. Hrůza [-] , D. Veleba [-] - F. Macek [-] (89. P. Matoušek [-] ) -

SK Fotbalová škola Třebíč
V. Šimeček [-] - L. Tomek [-] , T. Růžička [-] , K. Pislcajk [-] , V. Dvořák [-] - M. Ustohal [-] (63. M. Filipec [-] ) , M. Záviška [-] , J. Roupec [-] (90. J. Slatinský [-] ) , L. Hráček [-] , T. Oberreiter [-] - D. Adam [-]

ŽK: 51. P. Vyletěl , 65. M. Hort , 72. J. Hrůza - 71. D. Adam , 90. V. Dvořák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: NOVOTNÝ František - TORMOVÁ Vlasta, MARTÉNEK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Krátký Ondřej
Tip experta: výhra hostů

Srdce by si přálo naši výhru, ale vzhledem ke kalamitní situaci, která nás postihla si myslím, že vyhrají hosté, kteří předvádějí velmi kvalitní fotbal.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů