4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:00

7.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FŠ Třebíč doma jasně zvítězila


Branky


17. T. Růžička (p.) , 44. M. Hobza , 54. M. Hobza , 60. D. Adam
18

Fotbalisté FŠ Třebíč nadále potvrzují roli černého koně soutěže a po další výhře se nadále drží na druhé příčce za druhým nováčkem z Rudíkova

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

V souboji dvou týmů z horních pater tabulky přivítala FŠ Třebíč na svém hřišti Výčapy. Domácí tým ukazoval od začátku zápasu, kdo jasně míří za body. V 17. minutě vše vyústilo v pokutový kop, který proměnil Tomáš Růžička -1:0. Hosté se ale snažili držet s favoritem krok, ela nakonec je srazila branka do šatny, kterou dal ve 44. minutě Marek Hobza -2:0

Domácí si výhru pohlídali

Ve druhé půli se  povedl domácím opět vstup, když se trefil v 54. minutě Marek Hobza -3:0. Definitivní pojistku dal domácím v 60. minutě Dominik Adam -4:0. Domácí tým si pak již výhru pohodlně pohlídal.



Ohlasy k zápasu


SK Fotbalová škola Třebíč
Křen Filip, trenér: Jsem spokojen s výkonem i způsobem hry mého mužstva.Dali jsme doma čtyři branky, soupeře prakticky k ničemu nepustili, naše držení míče bylo více než výrazné. Navíc jsme mohli další branky přidat, ale bohužel kluci si za rozhodnutého stavu počínali před brankou soupeře lehkovážně, ale to není to co mě trápí po dnešním utkání.Po minulém kole, kde jsem viděl asistenta laika na pomezí bez fair play chování a bez špetky svědomí jsem si myslel, že už mě nic nepřekvapí, ale dnes jsem musel udělat všech pět změn v průběhu hry pro zranění našich hráčů, jeden hráč byl dokonce převezen do nemocnice.Vím, že občas fotbal bolí, ale dnes to bylo opravdu za hranou!




Sestavy


SK Fotbalová škola Třebíč
V. Šimeček [-] - V. Dvořák [-] , T. Růžička [-] (46. M. Filipec [-] ) , K. Pislcajk [-] - M. Ustohal [-] (80. O. Kühweg [-] ) , L. Tomek [-] , M. Minář [-] , L. Hráček [-] (63. O. Jeřábek [-] ) , T. Beran [-] (58. M. Záviška [-] ) - D. Adam [-] , M. Bukáček [-] (27. M. Hobza [-] )

Sokol Výčapy
J. Trojan [-] - L. Jeleček [-] , J. Dolák [-] , L. Kašpárek [-] (63. J. Kopeček [-] ) , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] , T. Matoušek [-] , R. Kafka [-] , J. Jeleček [-] , R. Macek [-] (46. L. Loucký [-] ) , V. Nikrmajer [-] (46. T. Pecka [-] )

ŽK: 9. T. Beran .
Hráči zápasu: V. Dvořák , M. Ustohal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZIMA Petr - OŠMERA František, TORMOVÁ Vlasta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Hort Marek
Tip experta: výhra domácích

Ofenzivní fotbal, kdy favorizuji Třebíč, jelikož hraje doma. 3:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza