2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice se rozešli s Lipníkem smírně


Branky


18

Ani v šestém kole se nedočkali fotbalisté Lipníku první podzimní výhry a na hřišti Hartvíkovic uhráli remízu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Druhý zářijový víkend zavítal na hřiště u dalešické přehrady tým Lipníku, pro který nezačal zápas vůbec špatně. Prvních 15 minut zápasu měl totiž ve své režii a domácí celek jasně přehrával. Poté se však začali osmělovat i hráči domácích. V 15. minutě se ocitl sám za obranou útočník Hartvíkovic Martin Kopuletý. Brankář Skoumal však skvělým zákrokem šanci zmařil. A prvnímu gólu zabránil brankář Lipníku i v minutě 18., kdy vychytal ve vyložené šanci Jakuba Sýkoru. Dobrá šance se naskytla hostům v 21. minutě, to ale po zachycení chybné rozehrávky zamířili těsně nad. Poslední varování dostali domácí v 25. minutě. Po centru ze strany se v šestnáctce uvolnil útočník Lipníku a jen těsně minul. Branku se tak podařilo Lipníku vsítit až v 38. minutě. Po standardní situaci kopané téměř z poloviny hřiště se  dostal ve vápně k hlavičce Rudolf Šťáva a otevřel skóre.

Domácí dokázali vyrovnat

Domácí dokázali srovnat v 54. minutě. To střídající Hadraba vysunul za obranu Davida Kopuletého a ten přihrávkou pod sebe vybýdl ke skórování Jakuba Sýkoru - 1:1. Radost hartvíkovickým zůstala do 65. minuty, kdy ukázkový brejk přes celé hřiště zakončil opět Rudolf Šťáva a vrátil hostům náskok. Pro domácí mohlo být ještě hůře. V 67. minutě totiž střelu hráče Lipníku zastavilo až břevno. A hned se ukázalo staré pravidlo nedáš, dostaneš. Martin Kopuletý našel za obranou Jakuba Sýkoru, který střelou po zemi okolo golmana opět srovnal. Těsně před koncem mohl rozhodnout domácí Gottvald. Jeho střelu z hranice vápna však bravůrně spacifikoval hostující brankář. Oba celky si tak body rozdělily.

 



Ohlasy k zápasu



Hajduk Lipník
Štáva Rudolf, hráč: Myslím si, že pokud chceme pomýšlet na vrchní příčky, musíme hodně věcí zlepšit.



Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - J. Melkes [-] , M. Malý [-] , M. Outulný [-] , D. Outulný [-] - D. Kopuletý [-] , T. Urbánek [-] (46. V. Hadraba [-] ) , P. Vlk [-] (79. J. Gottvald [-] ) , D. Horký [-] - J. Sýkora [-] , M. Kopuletý [-]

Hajduk Lipník
M. Skoumal [-] - T. Brabenec [-] , R. Šťáva [-] , A. Rohony [-] , J. Jonáš [-] , J. Fňukal [-] (79. L. Žák [-] ) , A. Kisela [-] , A. Matoušek [-] (51. L. Šabata [-] ) , J. Čtvrtníček [-] , T. Pokorný [-] , P. Pokorný [-] (65. M. Peštál [-] )

ŽK: 67. P. Vlk - 87. J. Jonáš .
Hráči zápasu: J. Sýkora - R. Šťáva .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KŘEN Filip - KUBA Michal, CHROMÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Procházka Josef
Tip experta: remíza

Lipníku se v této sezóně vůbec nedaří a ani na půdě Hartvíkovic se výhry nedočká.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích