0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 15:00

10.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senzační výhra Dolního Města v Nové Vsi


Branky


21

Nová Ves měla dosud obrovskou formu a na její ztrátu v tomto zápase by si vsadil málokdo. Dolní Město však zlepšuje svou hru a nynější těsná výhra je toho důkazem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

0:1 gólem do šatny

První půle byla vyrovnaná. Domácí zůstali daleko za očekáváním, na pozornou obranu Dolního Města si nepřišli. Ba naopak, hosté vystrkovali růžky svými brejky a po jednom takovém se Kozlík prokličkoval do vápna, přeložil balon Kvankovi a ten se nemýlil  - 0:1. Tento stav vydržel až do konce prvního dějství.

Dolní město vedení udrželo

ve druhém poločase domácí zařadili dvojku a pomalu utahovat sevření Dolního Města. Od 60. minuty se již hrálo na jednu bránu, žádný gól však nepadl. Dolní Město si tak z Nové Vsi veze překvapivou a cennou výhru o jedninou branku. Stále je však předposlední, zatímco Nová Ves je nyní sedmá.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
Roman Závorka, záložník: Z naší strany opět špatný výkon směrem dopředu. Už druhý zápas po sobě nám chyběl apetit k střílení gólů i vypracování šancí. Dolní Město hrálo zodpovědně a dobře bránilo, až na pár výjimek nás nepustili do šancí a sami hrozili rychlými brejky. Bod by pro nás byl zlatej.

TJ Rebel Dolní Město
Jakub Sklenář, obránce: Zápas byl celkem vyrovnaný, ale od 60. nás soupeř mlel. Měl dost šancí a my několik brejků. Vítězství jsme ubojovali a udrželi.



Sestavy


TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
B. Čížek [-] - L. Holcman [-] , R. Závorka [-] , J. Beneš [-] (60. L. Appelt [-] ) , J. Novák [-] , M. Vávra [-] , T. Sobek [-] , D. Suchý [-] , J. Hájek [-] , P. Jelínek [-] , M. Šimek [-]

TJ Rebel Dolní Město
L. Venc [-] - M. Mišta [-] , O. Pojezdný [-] , A. Janák [-] , J. Krupička [-] , T. Chlád [-] (76. T. Zikmunda [-] ) , J. Sklenář [-] , P. Kvanka [-] (46. V. Boleš [-] ) , A. Vápeník [-] , L. Doležal [-] (81. D. Štěpánek [-] ) , M. Kozlík [-] (90. J. Sklenář [-] )

Hráči zápasu: M. Vávra - M. Kozlík , J. Krupička .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VOJTÍŠEK Radek - PECA Jan (N), VENC Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: David Drahoš
Tip experta: výhra domácích

V tomto utkání věřím také domácím. Nová Ves se teď chytla, takže doma prodlouží vítěznou sérii.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích