0:2
(0:1)
7. L. Pešek (p.)
81. L. Pešek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 15:30

9.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kožlí udolalo Lipnici


Branky


7. L. Pešek (p.) , 81. L. Pešek
21

Lipnice se proti favoritovi snažila seč mohla, leč nestačilo to. Kožlí se po vítězství dostalo do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1:0 do půle

Domácí vstoupili do zápasu v novém rozestavení a ze začátku to vypadalo na absolutní katastrofu. Obrana byla jako cedník a Kožlí do ní s radostí pronikalo. V 7. minutě sestřelil Sobotka Pokorného a z následné penalty se Pešek nemýlil  - 0:1. Poté se Lipnice dostala do zápasu a vyrovnala hru. Do poločasu byla vidět ještě jedna velká šance hostů, Provazník ji ale bravurně zlikvidoval. Do kabin tak hosté odcházeli s těsným vedením.

Další gól Peška utkání rozhodl

Ve druhém poločase byla hra poměrně vyrovnaná, domácí se hnali všemi silami za vyrovnáním, avšak marně. Do největší šance se dostal v 60. minutě Báča, avšak z prostoru penalty mířil vysoko nad. Jinak si však domácí s hostující obranou rady nevěděli, a tak udeřilo Kožlí. V 81. minutě se na hranici vápna dostal k míči Pešek a geniálně umístil balon mezi clonícími hráči přesně k tyči – 0:2. Po druhém Peškově gólu morálka domácích značně upadla a zápas se už jen dohrával. Po výhře 0:2 jde Kožlí do čela tabulky, Lipnice je jedenáctá.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
Jan Dolejš, obránce: Do zápasu jsme vstoupili s novým rozestavením a taktikou, chvilku trvalo než jsme se dostali do zápasu. Potom si myslím, že jsme byli důstojným soupeřem, ale zkušení hosté si s námi nakonec poradili.

SK Kožlí
pan Radoš, trenér: Prvních 20 minut jsme soupeře zatlačili a nepůjčili mu balon, s tím jsem byl spokojen. Potom jsme se Lipnici přizpůsobili. Hrálo se nahoru dolů, a přestože jsme měli mírnou územní převahu, s touto fází utkání už jsem spokojen nebyl.



Sestavy


TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
V. Provazník [-] - J. Sobotka [-] , B. Černý [-] , J. Dolejš [-] , A. Bláha [-] - D. Červenka [-] , L. Bača [-] , P. Dolejší [-] - Z. Rosenberg [-] - L. Sůva [-] , P. Bárta [-]

SK Kožlí
R. Vadinský [-] - V. Šťastný [-] , K. Makovec [-] , A. Příhoda [-] , P. Cicvárek [-] - M. Geher [-] , D. Mikula [-] , L. Pešek [-] , T. Geher [-] - M. Pokorný [-] , V. Šťastný [-] -

ŽK: 79. A. Příhoda , 84. L. Pešek .
Hráči zápasu: L. Pešek .
Počet diváků: 39. Rozhodčí: GRUBER Vojtěch - BLAŽEK Tomáš, MUZIKÁŘ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: Adam Mikulinec
Tip experta: výhra hostů

Tady tipuji dvojku, Kožlí naváže na sérii výher a z Lipnice si odveze všechny body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů