Šokující debakl Ledče v Nové Vsi


Branky


11. D. Suchý , 19. D. Suchý , 26. R. Závorka , 45. D. Suchý (p.) , 57. M. Vávra , 57. J. Novák , 59. R. Závorka , 78. D. Suchý - 30. J. Novotný , 41. O. Martinek (p.) , 53. O. Martinek
21

To co dlouho doutnalo pod povrchem se konečně stalo. Nadšeně hrající Nová Ves si končně připsala vysokou výhru, kterou odnesl soupeř z čela tabuly - Ledeč B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

4:2 do půle

Nová Ves do utkání doslova vlétla. Ve 26. minutě vedla již 3:0. Dvakrát se prosadil krajní záložník Suchý, jednou Závorka. Šokovaným hostům se však podařilo snížit. Nejprve se ve 30. minutě prosadil Novotný, ve 41. minutě pak penaltu využil Martinek. Zanedlouho však byla penalta nařízena i na druhé straně. Suchý si s ní poradil a měl hned několik důvodů k oslavě. Jendak zvýšil vedení svého týmu, zkompletoval hattrick a vrazil hostům kudlu do zad ukázkovým gólem do šatny. 

Další čtyři branky v síti hostů

V 53. minutě se prosadila Ledeč, když dal svou druhou branku v utkání Martinek. Avšak stejně jako předtím hostům naděje dlouho nevydržela, jelikož v 57. minutě páli přesně Novák. Za pár vteřin ho následoval Vávra a pro hosty černou tříminutovku završil v 59. minutě Závorka. Létající Nová Ves pak ještě zatloukla jeden hřebíček do rakve ostudného ledečského debaklu, když se v 78. minutě prosadil svou neuvěřitelnou čtvrtou brankou Suchý. Po výsledku 8:3 je Nová Ves osmá, Ledeč již klesla na pátou pozici. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
Roman Závorka, záložník: Ačkoliv to podle skóre nevypadá, ale dle mě byla Ledeč zatím nejkvalitnější mužstvo, se kterým jsme hráli. Od nás skvěle odmakanej zápas s výbornou produktivitou.

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
Martin Pajer, záložník: Než jsme se rozkoukali, prohrávali jsme 3:0, soupeř byl aktivnější a hrál lepší fotbal. Vždy když jsme dokázali snížit na rozdíl jednoho gólu a hráli lepší fotbal, přišla chyba a inkasovali jsme další gól. Po poločase to bylo 2:4 a nechalo se ještě utkání otočit, ale dělali jsme zkrátka mnoho chyb a postupnou frustrací a ztrátou koncentrace to skončilo velmi ostudně pro nás.Další věc je že soupeři tam padalo vše do čeho kopnul a stále nám chybějí hráči ze základní sestavy tak to skládáme jak se dá.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: CULKA Ladislav - MUZIKÁŘ Ondřej, JOHN Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 9. 2018 01:05
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Jan Dolejš

Expert: Stanislav Šulc
Tip experta: remíza

Nová Ves i Světlá dávají hodně branek, takže myslím, že i v tomto zápase jich padne dost. Tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů