3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2018 16:00

7.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín rozhodl šlágr kola v poslední minutě


Branky


45. D. Polák , 85. V. Beran , 90. V. Beran - 30. R. Ganzwohl , 86. K. Eliáš
27

Do Měřína přijel Velký Beranov a divočina v závěru zápasu udržela domácí na čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Před zápasem si mohl každý fanoušek položit několik otázek. Který z týmů se dostane po tomto zápase na čelo tabulky? Prodlouží Jiskra svou neporazitelnost? A podaří se některému z beranovských střelců překonat brankáře Hladíka, který doposud v probíhající části podzimu neinkasoval?

 

Oba týmy chtěli divákům nabídnout atraktivní podívanou plnou útočných akcí. První z nich předvedli domácí. Hned po 60ti sekundách zahrávali volný přímý kop, který skončil v zámezí jen díky zákroku hostujícího brankáře Markoviče. V 7. minutě unikal hostům po levé straně Marcel Kožený. Místo přihrávky zvolil zakončení na přední tyč a překvapil tak brankáře. Ten ovšem dokázal nohou vytěsnit míč na rohový kop. Po jeho zahrání se k míč dostal David Polák, který doslova dotlačil míč do beranovské sítě. Ke smutku domácích asistent rozhodčího signalizoval hru rukou, tudíž branka nebyla uznána. Ve 22. minutě se prohnal kolem obránců Kožený a ostrým centrem našel nabíhajícího Kuřátka. Jeho střela, která rozhodně nepostrádala gólové parametry, ke smutku všech diváků v síti neskončila. Poté sek e slovu dostali i hosté. Z rychlého protiútoku poprvé zahrozili v 26. O pár minut později předvedl Honza Hladík další zákrok po hlavičce jednoho z útočníků Beranova. Tyto situace naznačovali, že hosté nepřijeli jen bránit. Neuběhly ani tři minuty od poslední akce Beranova a opět se řítili na domácí branku. Po rychlé kombinaci předvedl Richard Ganzwohl, proč je obávaným kanonýrem. Uvolnil se mezi stopery Měřína a poslal míč přesně k tyči - 1:0. Touto střelou ukončil neprůstřelnost mladého Měřínského brankáře, která trvala úctyhodných 483 minut. Domácí inkasovaná branka nijak nerozhodila, ač to pro ně byla v probíhajícím ročníku situace zcela nová. Rozhodně chtěli domácí srovnat stav ještě do konce prvního poločasu. Dál se zdržovali většinou na polovině hostů. Útočníci Beranova ale neustále udržovali domácí obranu v pozornosti a hrozili při rychlých protiútocích. V poslední minutě zahrávali měřínští přímý volný kop. Střela Vlasty Berana neskončila v síti jen díky dalšímu skvělému zákroku brankáře hostí. Následoval rohový kop. Odražený balón doputoval na hranic pokutového území, kde na něj čekal domácí Libor Doležal, který zamířil tvrdou střelu zpět na branku. Jeho střela i za pomoci jemné, sotva postřehnutelné teče Davida Poláka, skončila v síti - 1:1. 

Domácí v závěru rozhodli

Druhý poločas začal v režii hostů, kteří zcela převzali hru do své režie. Domácí obrana jen s vypětím všech sil hasila útoky hostů, kteří ukazovali, že si chtějí z nedělního výletu dovézt domů tři body. Domácí se jen těžko dostávali do větších šancí. Za zmínku stojí snad jen individuální akce Koženého z 56. minuty, kdy se zbavil dvou obránců. Dostal se až do střelecké pozice, ale jeho pokus, který mířil mezi tři tyče, zblokoval jeden z hráčů. Hned vzápětí kontrovali hosté. Jak jinak než z rychlého protiútoku po levé straně. Zakončení útočníka Beranova pouze rozezvučelo brankovou konstrukci. V této fázi zápasu se opět domácím podařilo srovnat hru. Šance se počítali na obou stranách. Do 85.minuty bez gólové radosti. Ta přišla na straně domácích, kdy po akci na jeden dotek vně pokutového území Beranova, chladnokrevně zakončil Vlasta Beran - 2:1. Radost domácích trvala jen několik málo okamžiků. Hned v další minutě, samozřejmě po levé straně, zaútočili hosté a nádhernou střelou na zadní tyč srovnali díky Eliášovi skóre na 2:2. Odměnou domácím za jejich snahu přinesla 92.minuta. Nedůrazný odkop hostů vrátil do pokutového území vysokým centrem Michal Matoušek. Vybíhající brankář Beranova svedl vzdušný souboj s jedním z měřínských útočníků, který zrovna nevyšel v jeho prospěch. Chabě vyražený balón přistál na kopačce Vlasty Berana, který se v těchto situacích nemýlí. Stanovil tím za burácení ochozů konečné skóre 3:2.


Tento zápas byl skvělým představením obou týmů, což dokazoval hlasitý potlesk ve stoje pro hráče z Beranova při jejich odchodu do kabin. Jev, nejen v této soutěži, takřka nevídaný.

 

Měřín v dalším kole hostí Stařeč. Velký Beranov se utká na domácím hřišti s Počítkami.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Rozhodně by asi tomuto zápasu vzhledem k vývoji slušela remíza. Dokázali jsme ovšem, že bojovat se vyplatí až do poslední minuty a odměnou nám za to byl vítězný gól. Musím pochválit všechny kluky, že je nezlomilo, když jsme prohrávali a ani když nám soupeř vzal po minutě vydřené vedení. A neméně musím poděkovat všem fanoušků. Takovou kulisu nám můžou závidět i týmy z vyšších soutěží.

TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Domácí měli lepší vstup do utkání, ale první branku jsme dali my,bohužel inkasovaná branka do šatny domácím pomohla. V druhé půli jsme měli šance rozhodnout, ale když už zápas směřoval k dělbě bodů, naše neschopnost podržet či odkopnout míč nás stála výsledek. Konce poločasů jsme jednoduše nezvládli, počínali jsme si naivně. Zápasu by podle mého slušela remíza, domácí byli více na míči, ale více šancí ke skórování jsme měli my, jenže jsme je nedokázali přetavit v branky.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - J. Netolický [-] , M. Souček [-] , L. Doležal [-] (73. D. Jonáš [-] ) , M. Matoušek [-] , V. Beran [-] , M. Kožený [-] , T. Kuřátko [-] (56. M. Hladík [-] ) , T. Láznička [-] , D. Polák [-] , K. Kružík [-]

TJ Velký Beranov 1975
R. Markovič [-] - K. Pejřimovský [-] , M. Křenek [-] , D. Miška [-] (82. M. Neshyba [-] ) , F. Smejkal [-] , J. Pokorný [-] , K. Eliáš [-] , R. Ganzwohl [-] (87. R. Jonáš [-] ) , M. Kovařík [-] , J. Štumar [-] , P. Kittler [-]

ŽK: 88. M. Souček - 86. K. Eliáš .
Hráči zápasu: V. Beran , M. Kožený - K. Eliáš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KREJČÍ Vlastimil - BÍLÝ Tomáš, GREGAR Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Robert Markovič
Tip experta: výhra hostů

Bude to souboj prvního s druhým a já věřím, že my budeme ti šťastnější a jako první překonáme defenzivu Měřína a zvítězíme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza