0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 15:00

4.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky si odvezly všechny body z Košetic


Branky


64. M. Mašek , 71. M. Zeman , 75. P. Dubský
24

Fotbalisté Okříšek zažívají jeden z nejlepších startů do KP Vysočiny. Tentokrát si odvezli všechny body z Košetic a po třech odehraných kolech zůstavají jako jediný celek v soutěži bez ztráty bodu a "vyhřívají" se na prvním místě tabulky. Naopak hráči z Košetic jsou s jediným bodem na předposledním 13. místě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli lepší, ale úvodní dějství branku nepřineslo

Hosté přijeli do Košetic v roli mírného favorita, když měli na kontě dvě výhry. Domácí měli zatím na kontě pouze jeden bod a potřebovali doma zabrat. Od začátku ale byli Okříšky aktivnější, přesnější a důraznější na míči, dostávali se hodně i k odraženým míčům. V prvním poločase se dostali do dvou vyložených šancí a to především po chybách domácí a to když hostující útočnící postupovali po brejcích sami na branku. Ovšem ani jednu nevyužili. Nejdříve se vytáhl domácí gólman Jíša, v další šanci hosté branku netrefili. Na druhé straně zneškodnil Fiala hlavičku L. Kubů. 

Domácí netrefili prázdnou bránu a hosté trestali

Ve druhém poločase se hrál přeci jen aktivnější a rušnější fotbal. V 52. minutě vyslali hosté domácím velké varování, když střelu na hranici pokutového území zastavilo břevno. Pak se v největší domácí šanci zápasu objevil Starý, ale netefil prázdnou branku. Nedáš - dostaneš se ukázalo za několik minut, když v 64. minutě po standartce hostů dokopl ve skrumáži v pokutovém území míč do sítě MAŠEK Martin - 0:1. V 71. se po střele, jenž nešťastně tečoval domácí Kadlec, prosadil na hranici pokutového území ZEMAN Michal - 0:2. Definitvní podobu výsledku a uklidnění do hostujících řad dal o čtyři minuty později, po nepovedeném odkopu domácích a nedůslednému bránění, DUBSKÝ Petr - 0:3. Domácí se již alespoň na čestný úspěch nezmohli. Hosté si tak z Košetic odváží zaslouženě další tři body do tabulky KP Vysočiny a celé soutěži vévodí. 



Sestavy


TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - L. Kubů [-] , T. Vejsada [-] , V. Vlk [-] (81. J. Vodrážka [-] ) , T. Kadlec [-] (88. A. Ryšavý [-] ) , M. Duba [-] , P. Kubů [-] , J. Štyx [-] , L. Hanousek [-] , J. Starý [-] , M. Šimák [-]

SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - O. Benda [-] , M. Mašek [-] , M. Zeman [-] (79. V. Bulant [-] ) , J. Tekal [-] , V. Bastl [-] (46. R. Tůma [-] ) , T. Dočkal [-] , P. Dubský [-] , O. Široký [-] (82. V. Němec [-] ) , M. Dočekal [-] , R. Ryšavý [-] (85. L. Mašek [-] )

ŽK: 38. L. Hanousek , 40. T. Vejsada , 63. M. Šimák , 67. J. Starý - 46. T. Dočkal , 58. R. Tůma .
Místo: Košetice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Škorpík Martin - FOTR Jan, PŮLPÁN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů