Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání kola a zápas podzimu zvládli baníkovci na jedničku s hvězdičkou


Branky


3

Všeobecný názor na utkání byl ten, že to bude vyrovnaný zápas s minimem branek. Rudničtí borci zatím neprohráli žádný zápas v normální hrací době, takže se očekával velký boj. Boj to byl, ale jen ze strany domácích o desítku na stavu ukazatele skore.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baník nenechal nic náhodě a jak se říká, soupeře přejel už v prvním poločase. Domácí po dlouhé době v optimální sestavě s šesti hráči na lavičce si od začátku zápasu  vytvářeli jednu šanci za druhou a tentokráte všechny proměnili. Na okresní přebor se hrál ze strany domácích moderní rychlý křídelní fotbal s centry do vápna, kde se zakončovalo. Ani jedna branka nebyla náhodná, docela početné diváctvo bylo nadšeno a zazníval potlesk na otevřené scéně.

 

Druhý poločas se nesl v duchu prvního.Velká převaha domácích a narůstající počet branek v síti Rudníku se zastavil na osmičce. Desítka nepadla zřejmě z důvodu střídání, aby si zahráli všichni z lavičky.

 

Roman Kovačík měl tři zásahy do branky a jeho celková bilance za devět kol je čtrnáct branek a to chyběl ve dvou mistrovských utkáních. Patrik Ondraško zatím na druhém místě střelců má devět zásahů. Pepa Těžký sedm a sedmé místo.

 

Hráči zápasu byli, i když nedávali branky, Jaroslav Mádle a technický sprintér Martin Pek.

 

Po zápase se nesl dlouho trvající potlesk ze solidně naplněné tribuny. Žacléřští diváci se tak opět vracejí na stadion, kde se hraje pěkný koukatelný fotbal,a o tom to je.

 

AUTOR: ja mi



Sestavy


TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - J. Mádle [-] , M. Těžký [-] , J. Těžký [-] (62. L. Brožek [-] ) , R. Kovačík [-] (68. M. Gajdoš [-] ) , P. Ondráško [-] , M. Fidranský [-] (74. J. Baše [-] ) , R. Kotyk [-] , M. Pek [-] (74. T. Hošek [-] ) , V. Herman [-] (68. R. Schneider [-] ) , L. Šimočko [-]

TJ Rudník
P. Stránský [-] - J. Havránek [-] , M. Hloušek [-] , J. Frýba [-] (62. J. Parasič [-] ) , T. Jebavý [-] (33. M. Pecold [-] ) , M. Zeman [-] , M. Kučeravý [-] (54. V. Barát [-] ) , P. Beláň [-] , D. Balog [-] (62. T. Horešovský [-] ) , M. Jakoubek [-] , D. Čáp [-]

ŽK: 37. V. Herman , 89. L. Šimočko - 36. J. Havránek , 36. M. Kučeravý , 64. M. Zeman , 83. T. Jebavý , 90. M. Pecold .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Seidel Miroslav - LAMBERSKÝ Tomáš, GOTTWALD Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 10. 2018 10:24
Komentář OFS Trutnov
Ve šlágru kola, souboji neporažených, se očekávala vyrovnaná bitva. Za krásného počasí, před slušnou diváckou kulisou však exceloval pouze domácí tým. V 10. minutě na milimetrový centr Hermana naskočil Fidranský - 1:0, o chvíli později učebnicovou kolmici Kotyka zužitkoval J. Těžký. A když po lajně všechny přesprintoval Pek a krásný centr na zadní tyč zakončil z voleje Kovačík, vypadalo to na školení z fotbalové abecedy. Rudník sice dokázal snížit, ale žacléřští ještě procvičili standartní situace, faul na Ondráška a penalta 4:1 a roh na hlavu Mádleho - 5:1. Do druhé půle utnul jakékoliv myšlenky na zvrat dvěma góly Ondráško a završeným hattrickem Kovačík. Baník prostřídal, pokračoval v aktivní hře a mohl přidat i další branky. Rudník i přes narůstající skóre sympaticky kombinoval, na milosrdnou úpravu výsledku to však nestačilo a závěrečný hvizd hosty vysvobodil. Baník soupeře doslova rozdrtil a suverénním způsobem kraluje v soutěži.

Tip: výhra hostů