4:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužany doma získaly 3 body


Branky


29. O. Brož , 36. T. Kutka , 55. T. Kutka , 63. T. Kutka - 59. M. Šneberk , 77. M. Šneberk
8

Nováček z Lužan hrál poprvé doma, přivítal Žinkovy, porazil je o dva góly a připisuje si první 3 body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali lépe

Skóre otevřel ve 29. minutě střelou po zemi domácí útočník Ondřej Brož - 1:0. Ještě do poločasu přidali domácí druhý gól, když se ve 36. minutě prosadil domácí druhý útočník Tomáš Kutka - 2:0.

Druhý poločas přinesl čtyři góly

Už na 3:0 zvyšoval v 55. minutě Tomáš Kutka, když po brejku obstřelil šajtlí brankáře na zadní tyč. V 59. minutě se podařilo hostům snížit na 3:1 zásluhou Miroslava Šneberka. Ovšem za další 4 minuty si domácí vzali vedení o tři branky zpět, když opět z brejku vstřelil svůj třetí gól v zápase Tomáš Kutka - 4:1. V 77. minutě hosté zase snížili, domácím se nepodařilo odkopnout míč z vápna, ten se nakonec dostal k Miroslavu Šneberkovi, který střelou k tyči překonal brankáře - 4:2. Tímto výsledkem nakonec utkání skončilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lužany
Petr Rýmus (trenér, Lužany): "Z mého pohledu jsme vyhráli zaslouženě. Kdybychom proměnili další půlku šancí co jsme měli, tak ten rozdíl byl daleko větší, protože jsme měli dalších 5 vyložených šancí, ale bohužel jsme je neproměnili. Samozřejmě, že jsme rádi za první 3 body. Škoda, že jsme neproměnili víc šancí, protože to utkání mohlo být dávno rozhodnuté před koncem a nemuseli jsme se strachovat."




Sestavy


TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - P. Pecháček [-] , T. Kutka [-] , O. Brož [-] , O. Skála [-] (77. J. Běl [-] ) , J. Grassl [-] , M. Hořký [-] , M. Velich [-] (46. K. Naxera [-] ) , Z. Bultas [-] , M. Kowalski [-] (58. A. Hajžman [-] ) , J. Gruszka [-]

TJ Sokol Žinkovy
J. Trojánek [-] - Z. Pavlíček [-] (28. M. Šneberk [-] ) , J. Doričák [-] , T. Oulík [-] , R. Liška [-] , J. Vokurka [-] , J. Bartička [-] , Š. Merhaut [-] , T. Hora [-] , V. Tříska [-] (70. J. Čmelínský [-] ) , J. Čengery [-]

Počet diváků: 140. Rozhodčí: Homr Michal - LEŠETICKÝ Josef (N), SUDA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Stanislav Štěpán

Expert: Jiří Slach
Tip experta: výhra hostů

"Rozhodne zkušenost hostů."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích