K. Kuboušek 45.
M. Holar 64. (p.)
P. Holar 87.
3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.11.2018 10:30

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov v dohrávce zdolal Postřekov


Branky


45. K. Kuboušek , 64. M. Holar (p.) , 87. P. Holar - 5. A. Polák
16

Podzimní část soutěže ukončila dohrávka 10. kola mezi Chodovem a Postřekovem. Domácí sice inkasovali už v 5. minutě, ale nakonec duel otočili a zvítězili 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Postřekov začal lépe, domácí srovnali před přestávkou

Nováček z Chodova přivítal v dohrávce 10. kola devátý Postřekov. Domácí mohli v případě vítězství poskočit na páté místo. Lépe však zápas začali hosté, kteří vstřelili gól už v 5. minutě. Závodný zatáhl míč dopředu po pravé straně a poté nahrál pod sebe Blackému. Ten trefil břevno, ale odražený míč si našel Adam Polák a hlavou balón vrátil do sítě. Hosté byli lepší i nadále. Obraně soupeře zatápěli rychlými akcemi, jimž scházelo jen lepší zakončení. V závěru poločasu šel do souboje s brankářem Cihlářem postřekovský Polák a oba hráči odnesli následný střet krvavými zraněními. Zatímco hostující útočník se po ošetření vrátil do hry, tak gólman Chodova musel odjet do nemocnice na šití. Krátce po opětovném zahájení hry vybojovali domácí standardní situaci a tu zužitkoval ve vyrovnání na 1:1 Karel Kuboušek.

Po změně stran se trefoval jen Chodov

V úvodu druhé půle se hrál vyrovnaný fotbal a čekalo se především na chybu. Tu jako první udělali hosté, když jejich obránce ztratil na vlastní polovině míč a následnou akci Chodova postřekovští hasili faulem v pokutovém území. Následovala tedy penalta a tu proměnil Martin Holar. Hosté se samozřejmě nechtěli smířit s porážkou a zatlačili svého soupeře. Dokázali si i vytvořit několik příležitostí, ale žádnou z nich neproměnili. V 87. minutě se tak opět radovali Chodovští. Rohový kop rozehráli domácí nakrátko a následně přišel centr, který nalezl Petra Holara a ten zvýšil na konečných 3:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirt (trenér): Do zápasu jsme vstoupili aktivně. Soupeře jsme 20 – 30 minut do ničeho nepustili. Celý první poločas se nám dařil přechod z obranné fáze do útočné, dobře nám pracovala záložní řada. Vyústilo to už v 5. minutě naším vedoucím gólem. I nadále jsme si tvořili spoustu šancí. Byly tam dobré finální přihrávky, ale chybělo lepší zakončení. Poté se tam stala taková nepříjemnost, kdy Adam Polák šel do souboje s brankářem. Náš hráč měl roztrženou hlavu, domácího brankáře museli odvézt na šití a tam se zápas na pár minut pozastavil. Hned po rozehrání jsme z následného protiútoku faulovali a po standardní situaci srovnával Karel Kuboušek, který dříve hrával za nás. O přestávce jsme si v šatně řekli, že sice chceme vyhrát, ale i bod by byl ze hřiště soupeře pozitivní. Bohužel jsme po chybě pravého obránce, který měl míč pod kontrolou, mohl ho rozehrát, mohl ho pustit do autu, ztratili míč a z následné situace vznikl pokutový kop. Poté jsme měli asi desetiminutovou pasáž, kdy jsme tlačili soupeře, měli pár šancí, ale vyrovnání to nevyústilo. Pár minut před koncem pak zvyšovali opět ze standardní situace na 3:1 a zbytek zápasu se už jen dohrával. Porážka nás mrzí. Zápas jsme si prohráli sami tím, že jsme dostali tři góly ze standardních situací. To by se asi stávat nemělo.



Sestavy


TJ Tatran Chodov
P. Cihlář [-] (43. J. Doležal [-] ) - D. Mai [-] (89. P. Frána [-] ) , L. Richter [-] , T. Hruška [-] , T. Cuhra [-] , P. Holar [-] , K. Kuboušek [-] , M. Holar [-] , M. Holar [-] , P. Smazal [-] , M. Lorenz [-]

TJ Sokol Postřekov
K. Škopek [-] - F. Kreuz [-] , A. Polák [-] (55. D. Steinberger [-] ) , J. Buček [-] , D. Vavřík [-] , V. Cibotaru [-] , M. Blacký [-] , J. Závodný [-] , L. Ledvina [-] , K. Kuželka [-] , V. Královec [-]

ŽK: 58. D. Vavřík , 70. K. Kuželka , 86. K. Škopek .
Hráči zápasu: P. Holar - M. Blacký .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Bureš Jiří - PRESSL Václav, RUBÁŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 09:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 00:38

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 11:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 05:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 09:59
Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 12:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 11:02
Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Sokol Mrákov | Plzeňský | Domažlice

Tip: výhra hostů