Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 16:00

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodský Újezd lídra tabulky potrápil, o remízu přišel v poslední minutě


Branky


14

V bitvě Újezdů podlehl Chodský Újezd vedoucímu Dlouhému Újezdu 2:3. Domácí nováček byl ale favoritovi rovnocenným soupeřem. Po poločase dokonce vedl a ještě v závěru za stavu 2:2 sahal po bodovém zisku. V poslední minutě ale rozhodl krásnou ranou do šibenice Marcel Gitta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nováček favorita zaskočil a šel do vedení

Dosud stoprocentní Dlouhý Újezd přijel na hřiště nováčka v roli velkého favorita. Domácí se však na soupeře připravili dobře a díky dobře fungující obraně ho v prvním poločase téměř nepustili do šance. Sami navíc z protiútoků hrozili a ve 24. minutě je poslal do vedení Martin Trejbal. To byl také jediný gól, který diváci v první půli viděli.

Drama rozsekl v poslední minutě Marcel Gitta

Po změně stran začali hosté zvyšovat tlak. Ten dokázali zúročit i gólově. Nejprve mířil přesně Petr Földesi a v 64. minutě otočil skóre na stranu Sparty Martin Dvořák. Poté začali hrát útočněji i domácí a diváci tak viděli atraktivní fotbal se šancemi na obou stranách. V 72. minutě to bylo už 2:2, zásluhu na tom měl skórující Viacheslav Pryvrattskyi. Zanedlouho byl však po druhé žluté kartě vyloučen hráč Chodského Újezdu Martin Trejbal a domácí se pak už pochopitelně uchýlili především k bránění nerozhodného stavu. Když už to vypadalo, že se jim to podaří, napálil odražený míč do šibenice Marcel Gitta. Dlouhý Újezd tak gólem v poslední minutě zvítězil 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Chodský Újezd
Petr Tomek (trenér): Přijel k nám kvalitní soupeř, favorit soutěže. Hodně jsme se na něj připravovali. Sestavu jsme obměnili, nastoupili jsme s více obránci než obvykle, abychom zabezpečili obranu, protože soupeř dává hodně gólů. To se nám podařilo, protože v prvním poločase jsme je až na dvě šance k ničemu nepustili a sami jsme skórovali. Do druhého poločasu soupeř nastoupil aktivně, začal nás držet na naší polovině. Pár akcí jsme odvrátili, ale nedokázali jsme zabránit vyrovnání. Soupeř poté stupňoval tlak a chtěl zápas vyhrát. Po naší špatné rozehrávce dali gól na 2:1. Pak jsme prostřídali s tím, že chceme dovézt zápas alespoň do remízového stavu. Zvyšovali jsme tlak a vyrovnali. Výsledek 2:2 jsme chtěli udržet až do konce, ale bohužel jsme inkasovali z nešťastně odraženého míče. S trenérem soupeře jsme se shodli, že by asi byla spravedlivá remíza, protože na šance to bylo vyrovnané. Rád bych pochválil celý tým, že kluci dělali na hřišti, co jsme si řekli. Nechtěli jsme proti vedoucímu týmu tabulky udělat ostudu, což se povedlo a diváci navíc viděli vynikající fotbal.




Sestavy


TJ Chodský Újezd
L. Kozák [-] - M. Trejbal [-] , M. Beneš [-] - M. Samek [-] , L. Pikl ml. [-] (80. I. Skopych [-] ) , J. Pikl [-] , V. Pryvrattskyi [-] - P. Pikl [-] - L. Pikl st. [-] , J. Zivčák [-] (63. P. Šiler [-] ) , P. Opava [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - T. Bizoň [-] (46. M. Gitta [-] ) , R. Mrenka [-] , M. Michl [-] (73. T. Janků [-] ) , L. Zeman [-] , P. Hána [-] , P. Földeši [-] , M. Dvořák [-] , L. Pernglan [-] , V. Kulíř [-] , P. Houda [-] (65. L. Gitta [-] )

ŽK: 54. M. Trejbal , 54. J. Pikl , 59. L. Pikl ml. - 49. R. Mrenka , 52. M. Dvořák , 58. V. Kulíř , 79. T. Janků . ČK: 75. M. Trejbal .
Hráči zápasu: M. Gitta .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Šálková Helena - RADA Jiří, ŠIMEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů