Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ševětín získal doma cenné body proti silnému soupeři z Lišova


Branky


21

Lišov kazil přihrávky, Ševětín se zaslouženě ujal vedení. Pytel s góly se roztrhl ve druhém poločase

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lišov kazil finální přihrávky, Ševětín šel zaslouženě do vedení

Ševětín přivítal ve 13.kole na domácí půdě překvapení letošní sezóny nováčka z Lišova. Domácí se opírají o zkušené hráče, kteří pracují naprosto na jedničku s mladými hráči, kterým předávají své zkušenosti a jdou jim příkladem. Tato strategie funguje Ševětínu více než dobře a přináší zaslouženou odměnu. Lišov přijel urvat další tři body do tabulky, aby se přiblížil vedoucímu Sezimovu Ústí. V tomto podzimním období, mají hráči poněkud ztížené podmínky díky nepříznivému počasí a také hřišti. Oba týmy si tak museli hřiště v prvních minutách osahat. Hosté také přijeli oslabeni o jednu ze svých hlavních opor Aleše Červenku, který je aktuálně zranění a jeho nepřítomnost byla dle slov trenéra Jiřího Benedy citelná. První poločas vyšel herně spíše domácím. Lišovu chyběla přesnost ve finálních přihrávkách a domácí těžili. Jako první se v utkání prosadil zkušený matador Petr Novotný, který využil odraženého míče a poslal Ševětín do vedení 1:0 ve 38.minutě. Zasloužené vedení domácí do konce prvního poločasu udrželi. 

Druhý poločas přinesl čtyři branky během deseti minut

Lišov potřeboval zlepšit přesnost a zvýšit svou aktivitu, aby dokázal Ševětín přetlačit. Změna v sestavě zabrala ! Lišov se dostal na koně a převzal herní převahu na svou stranu, srovnání se dočkal v 71.minutě kdy se prosadil ze standartní situace František Bambule 1:1. Touto branku byla spuštěna desetiminutová branková smršt. Na jeho vyrovnávací branku reagoval po chybě hostí Svatopluk Vokurka a vrátil vedení znovu domácím 2:1. Domácí se dočkali dvoubrankového vedení díky další trefě Tomáš Sedláčka, který znovu potrestal chybu Lišova 1:3. Už se zdálo, že zápas je rozhodnutý a Ševětín si náskok pohlídá. Hosté zápas ještě zdramatizovali když na rozdíl jedné branky snížil Petr Kandl 3:2. To se psala 82.minuta a do konce zápasu chybělo pár minut. Ševětín už zápas dohrál velice zkušeně a uhájil těsné vedení a získal cennou výhru proti silnému soupeři. 



Ohlasy k zápasu



SK Lišov
Jiří Beneda - trenér: První poločas jsme kazili finální přihrávky. V poločase jsme udělali nějaké změny a výkon se zvedl. Jenže po dvou chybách nás domácí potrestali a my už jsme dokázali jen korigovat stav zápasu. V zápase jsme určitě nebyly horším týmem, vítězství jsme domácím spíše darovali.



Sestavy


SK Ševětín
L. Novotný [-] - T. Sedláček [-] , J. Suchan [-] , J. Švejda [-] (80. J. Chmel [-] ) , T. Hindy [-] , L. Kupec [-] , S. Vokurka [-] (87. T. Hegr [-] ) , R. Novotný [-] (90. M. Kašper [-] ) , P. Novotný [-] , Z. Sváta [-] , M. Šachl [-]

SK Lišov
M. Maršán [-] - F. Bambule [-] , J. Leština [-] , J. Mach [-] (46. J. Beneda [-] ) , D. Bouchal [-] , D. Mlýnek [-] , J. Kándl [-] , L. Mlýnek [-] (72. M. Formánek [-] ) , P. Kandl [-] , M. Fiktus [-] , P. Shýbal [-]

ŽK: 27. J. Švejda - 23. D. Mlýnek , 26. J. Mach , 53. J. Kándl .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: Průchová Nikola - TAUBER Lukáš, IZUGRAFOV Svyatoslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Peřina

Expert: Aleš Benkovský
Tip experta: remíza

Lišov prožívá výjimečný podzim, hrají velmi dobře, ale věřím, že Ševětín ze svým zkušeným kádrem urve doma bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 22:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 20:15

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:49

Tip: výhra hostů

31. 10. 2018 15:49
Věřím že se v Ševětině prosadíme a odvezem důležité a cenné body.
Výhra hostů
Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 20:32

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 12:22

Tip: remíza