P. Kandl 86.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 16:30

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bernartický Fučík chytil v závěru zápasu penaltu a zajistil pro svůj tým tři body !


Branky


20

Lišov měl převahu na míči kterou nevyužil

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrana fungovala na jedničku a podporovala útok

Nováček z Lišova v této sezoně překvapuje svými dobrými výkony. Na domácí půdě tentokrát přivítali Bernartice. Hosté se na utkání zodpovědně připravovali, Lišov má oproti více týmům výškovou převahu a hraje velmi fyzický fotbal, který může způsobovat problémy soupeřům. Hosté tak vsadili jistotu na zajištěnou obranu a rychlé protiútoky ze kterých si také vypracovávali šance. Lišovští drželi větší převahu na míči, ale nedokázali si vypracovat šanci, která by přinesla branku. Na hřišti tak začali úřadovat hosté, ve 14.minutě vstřelil branku Smrčina 0:1. První poločas ještě přinesl dvě šance hostí, ale ty zůstali nevyužité a do šaten se šlo za stavu 0:1

Infarktový závěr zápasu a vychytaná penalta

Ve druhém dějství se na gól nečekalo příliš dlouho, již po pěti minutách hrací doby zvýšil náskok Bernartic Rakovan 0:2. Hosté tak kontrolovali zápas, jejich obrana pracovala na jedničku a podporovala rychlé protiútoky. Lišov měl naopak s tímto herním stylem potíže a jen těžko se mu tvořili příležitosti ke snížení. Svou snahu ovšem nevzdal a ukázal fyzickou zdatnost. Hostům ke konci zápasu začali docházet síly a začali se dostávat do převahy, ze které těžil Kandl 1:2. Závěr zápasu byl doslova infarktový, domácí tlačili svého soupeře seč jim síly stačili a podařilo se jim vykřesat naději na vyrovnání díky pokutovému kopu. Příležitost nevyužili ! Tomáš Fučík v brance Bernartic na penaltu vyzrál a připsal si nejdůležitější zákrok zápasu a pomohl velikým dílem k vítězství svého týmu na půdě silného soupeře 1:2 .



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bernartice
Petr Vašíček - trenér: Dnes jsme jeli na silného soupeře. Znali jsme jeho sílu - standartní situace, fyzická kondice a výšková převaha. Naším cílem bylo podnikat rychlé protiútoky ze zabezpečené obrany. Naše taktika vyházela. Domácí byli víc na míči, ale nevytvořili si v začátku utkání žádnou šanci. Naopak my jsme udeřili a pak si ještě vytvořili dvě šance. V závěru poločasu si domácí vytvořili tutovku, ale nedali. Druhý poločas jsme začali jako z partesu. Po brejku jsme dali gól a kontrolovali jsme průběh. Domácí hráli stereotypně a my jsme stačili bránit. V závěru nám docházeli síly a domácí vyvinuli tlak, který vyústil ve snížení. V hektickém závěru kopali domácí penaltu. Naše opora T. Fučík chytil. Tohle vítězství má pro nás cenu zlata. Chtěl bych pochválit celý tým za bojovnost a obětavost. Pochválit bych chtěl J. Peterku, který s námi hraje druhý zápas a patří mezi opory.



Sestavy


SK Lišov
V. Kotásek [-] - F. Bambule [-] , M. Werner [-] (31. P. Vávra [-] ) , D. Bouchal [-] , D. Mlýnek [-] , J. Kándl [-] , A. Červenka [-] , L. Mlýnek [-] (73. F. Kyrián [-] ) , P. Kandl [-] , M. Fiktus [-] , J. Leština [-] (65. V. Kopačka [-] )

TJ Sokol Bernartice
T. Fučík [-] - J. Psohlavec [-] , J. Novák [-] , K. Trantina [-] , P. Kolář [-] - T. Pěchota [-] , D. Smrčina [-] , J. Peterka [-] - P. Kloboučník [-] (90. V. Ťupa [-] ) , A. Rakovan [-] (82. D. Kukrál [-] ) - A. Staněk [-]

ŽK: 87. J. Peterka .
Hráči zápasu: P. Kandl - J. Peterka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Tupý Petr - TŮMA Vítězslav, ŠŤASTNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tomáš Peřina

Expert: Tomáš Peřina
Tip experta: výhra domácích

Nováček z Lišova je na vítězné vlně, doma bude chtít určitě tři body

19. 9. 2018 23:41
Výhra domacích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů