Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 10:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | IV. třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kounov si poradil s rezervou Senomat


Branky


14

Kounov - Do Kounova v rámci sedmého kola čtvrté třídy zajíždělo béčko Senomat, které přijelo posilněno několika hráči A týmu. Přesto domácí zápas zvládli a radovali se ze tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly padaly až v posledních pěti minutách

Začátek zápasu se odehrával ve středu pole, oba týmy se oťukávaly a nechtěly udělat chybu. Do prvního náznaku se dostali domácí. Vrubel se probíjel po pravé straně a po jeho odvraceným centru se za vápnem opřel do míče Fejfar, ale jeho střela mířila hodně vedle branky. O dvě minuty později byl před hranicí šestnáctky faulován Vrubel, ale Jelínek z přímého kopu našel pouze prostředek branky a připraveného brankáře. V 15. minutě přišla rychlá rozehrávka Kounova, ale Jelínek z úhlu zakončit nedokázal.

 

V 18. minutě připravil tutovou šanci Schejbal Hubičkovi, ten chtěl udělat Vodrážkovi kličku, ale nedokázal zakončit. Vzápětí střílel nebezpečně Jelínek, ale hostující brankář míč vyrazil na rohový kop. V 25. minutě se hosté dostali snad poprvé na útočnou polovinu a střela Komína byla velmi nebezpečná, mířil však těsně vedle branky. Po půl hodině hry přišla pěkná kombinační akce po ose Fejfar - Hubička . Jelínek, ten ještě viděl na vápně osamoceného spoluhráče. Vrubel neváhal a vypálil, ale míč šel metr nad branku. Poté Jelínkům centr nedokázal v dobré pozici zpracovat Schejbal a hosté odkopli.

 

Ve 39. minutě našel z vlastní poloviny parádním pasem za obranu Amler nabíhajícího Jelínka a ten se řítil sám na brankáře, nezaváhal a podél Vodrážky poslal míč do sítě - 1:0. O dvě minuty později měl dost volného prostoru skvěle hrající Hudec, který svou rychlostí dělal Senomatům velké problémy, jeho centr byl ale sražen na roh. Ten zahrával Soukup a našel přesně hlavu Jelínka, který mířil přesně - 2:0. Ve 44. minutě ale ještě Vávra přehodil Schejbala a gólem do šatny snížil - 2:1.

Jelínek dal svůj třetí gól v zápase a to se ukázalo jako klíčový

Na začátku druhého poločasu fauloval Vrubel metr za vápnem Vávru a hosté měli výbornou možnost na vyrovnání. Přímý kop však trefilli hosté pouze do zdi. V 63. minutě vybojoval na vlastní polovině míč Amler, rozhodl se podpořit útok a udělal dobře. Od poloviny hřiště šel sám na Vodrážku, ale brankáře pouze nastřelil, ale situaci dohrál, poslal míč přes hlavu před bránu a orazítkoval tyč, na správném místě stál Jelínek a se štěstím poslal míč do sítě - 3:1.

 

V 70. minutě nedokázal odhlavičkovat centr jeden z bránících domácích hráčů, míč si zpracoval Mácha a z těsné blízkosti trefil Schejbala. Na druhé straně napřáhl z dálky Vrubel, ale jeho střela byla sražena na rohový kop. V 85. minutě fauloval Diepold. Prudkou střelu z přímého kopu dokázal Schejbal jen vyrazit k zcela volnému Kodešovi a ten hlavou mířil přesně a viděl už míč v sítě, ale bravurním zákrokem nedopustil Schejbal snížení. To přišlo v 89. minutě po přihrávce Polcara na Vávru - 3:2. V závěru už si domácí výhru ale pohlídali.



Ohlasy k zápasu


FK Kounov
Petr Huttr: "Se Senomaty se moc dobře známe, navíc tam působí pár lidí z Kounova, a tak bylo o motivaci postaráno. V prvním poločase se nám v závěru podařilo odskočit do dvoubrankového vedení a soupeře jsme moc do šancí nepustili. Pouze jednou zapomněli kluci na zadní vrátka a bylo z toho hned snížení Kuby Vávry v poslední minutě. Na začátku druhého poločasu hosté naštěstí nevyužili velice dobrou možnost v podobě přímého kopu. Nám se pak povedlo vedení navýšit, Jelínek navíc dovršil hattrick. V posledních minutách Senomaty zatlačily, naštěstí už dokázali jen v polední minutě snížit a dovedli jsme zápas do vítězného konce. Řekl bych ale, že jsme vyhráli zaslouženě. Výhra těší, navíc za hosty nastoupilo několik hráčů z A týmu, o to je výhra cennější."




Sestavy


FK Kounov
L. Schejbal [-] - L. Schejbal [-] , J. Hubička [-] , H. Jebbiou [-] , M. Amler [-] , J. Fejfar [-] (83. M. Nguyen [-] ) , J. Jelínek [-] , J. Hudec [-] (46. L. Růžička [-] ) , R. Pleier [-] (28. J. Diepold [-] ) , J. Soukup [-] , M. Vrubel [-]

SK Senomaty B
J. Vodrážka [-] - Z. Kukla [-] - D. Kořínek [-] (46. A. Polcar [-] ) , J. Vávra [-] , M. Sailer [-] , L. Mácha [-] , M. Komín [-] (65. J. Tajbl [-] ) , M. Jelínek [-] , M. Hudák [-] , J. Kodeš [-] , F. Čížek [-] (46. O. Kučaba [-] )

ŽK: 47. M. Vrubel - 60. J. Vávra .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - POCHMAN Martin (N), SOSNA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Šanov 14 62:15 35
2 Sokol Petrohrad 14 55:21 29
3 Sokol Kroučová 14 45:23 29
4 SK Senomaty B 14 56:29 26
5 TJ Roztoky B 14 30:43 16
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Jiří Masopust 15
2 Martin Tauš 14
3 Luboš Šika 13
4 Jaroslav Škuthan 11
5 Tobiáš Mudra 8
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Petr Čech 31 77,5% 5
2 Jaroslav Bureš 28 63,6% 1
3 Václav Jelínek 28 70,0% 5
4 Bedřich Bočánek 18 64,3% 1
5 Ladislav Rác 12 75,0% 1
Zobrazit celou tabulku