T. Wolf 41. (vl.)
P. Nekuda 46.
2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2018 14:30

12.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr veze z Kozlovic pouze bod


Branky


41. T. Wolf (vl.) , 46. P. Nekuda - 40. D. Javorek , 68. J. Opatřil
16

Až na několik úvodních minut se utkání domácího, v tabulce devátého týmu s vedoucím celkem soutěže, v podstatě hrálo „podle not“ hostujícího celku, který si po jakž takž vyrovnané první čtvrthodině hry, postupně vytvořil značnou územní převahu, z níž se domácí až na výjimky skoro ani nedostali ze své poloviny hřiště. Ve druhé půli už domácí začali "zlobit" a výsledkem byla nakonec dělba bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Hra hostí vycházela z pozorné obrany, tentokrát s přesnými přihrávkami, po nichž se dostávali stále blíže k pokutovému území domácích či do něj, s mnoha velmi nadějnými situacemi ke vstřelení branky.

 

 

 

Tu se jim podařilo vstřelit po stálé herní převaze až šest minut před přestávkou po pěkné kombinační akci s rohovým kopem Farkase, z něhož se po odraženém míči přesně trefil do sítě domácího brankáře Konečného, Javorek - 0:1.

 

 

 

Ale hned dvě minuty poté, se po určité nepozornosti či nedostatečné koncentrovanosti na hru v zadních řadách hostí, dostal míč k Šolínovi, který jej vyvezl podél postranní čáry a poslal jej před branku Ognjanova, kde jej, samozřejmě nechtěně, srazil Wolf do vlastní branky, což byla pro hosty docela „sprcha“ - 1:1.      

 

 

 

 

Z druhé půle uběhlo něco přes minutu, kdy se dostal míč k domácímu Přikrylovi, jehož bomba z dálky překvapila brankáře Ognjanova, od něhož se odražený míč dostal k nekrytému Nekudovi, na jehož střelu už byl brankář hostí krátký - 2:1.

 

 

 

A to byl druhý „šok“ pro hosty, kteří se najednou a postupně dostali pod určitý tlak domácích, jímž asi trenér o přestávce vyčinil za ne zrovna dobrou hru v prvním poločase.

 

 

 

Dokladem toho jsou jejich velké šance, přidat třetí zásah.

 

 

 

Tu největší z kopačky Přikryla, vyřešil s námahou, až nadvakrát, Ognjanov.

 

 

 

Hosté vycítili, že by to pro ně nemuselo v tomto utkání dobře dopadnout a začali hrát opět pozorněji, hru i vyrovnali a vytvořili si několik docela nebezpečných akcí, které však  domácí zadáci s námahou vyřešili.

 

 

 

Snaha hostí o vyrovnání se jim vyplatila dvacet minut před koncem, když se po akci střídajícího Macíčka, který nahradil ještě ne zcela vyléčeného kapitána Švece, dostal míč k Opatřilovi a ten jej technickou střelou „uklidil“ k tyči domácí branky - 2:2.

 

 

 

Poslední čtvrthodinka utkání již přinesla více vzruchu, když si oba celky chtěly strhnout vítězství na svou stranu, více šanci však k tomu měli domácí.

 

 

 

Nejdříve se po ztrátě míče Staňkem, na půli hřiště, dostal s míčem do šestnáctky hostí Nekuda, ale Farkas před brankou s vypětím sil odkopem zachránil.

 

 

 

Na druhé straně měli hosté dvě útočné akce a přímý kop, ale nic z toho nevytěžili, poté  po přímém kopu domácího Mazoucha, který Ognjanov vyrazil, kopali domácí rohový kop, z něhož dopravili míč do sítě, ale gól nebyl pro odmávaný ofsajd uznán.

 

 

 

Když v úplném závěru střílel z posledního tlaku domácích vysoko nad branku z dobré pozice Šolín a po něm, po Ognjanovem vyražené střely z kopačky Nekudy, stejně tak z deseti metrů  Přikryl, rozešli se soupeři nakonec po průběhu hry v obou poločasech, asi zaslouženě se ziskem  jednoho bodu.

 

 

 

 

 

 

 



Sestavy


FK Kozlovice
R. Konečný [-] - M. Král [-] , K. Chudoba [-] (73. J. Vogl [-] ) , Z. Matějka [-] (65. T. Mazouch [-] ) , D. Stratil [-] (81. A. Galetka [-] ) , P. Nekuda [-] , F. Přikryl [-] , J. Šolin [-] , O. Kyselák [-] , A. Řehák [-] , Š. Přikryl [-]

FK Nový Jičín
O. Ognjanov [-] - T. Wolf [-] , D. Javorek [-] , F. Nippert [-] - M. Kiss Farkas [-] , M. Švec [-] (56. P. Macíček [-] ) , J. Juříček [-] , M. Staněk [-] , J. Opatřil [-] - P. Urbanovský [-] (90. J. Klepáč [-] ) , O. Pyclík [-]

ŽK: 35. A. Řehák , 57. Z. Matějka , 61. K. Chudoba - 57. D. Javorek , 58. O. Ognjanov , 66. T. Wolf .
Počet diváků: 228. Rozhodčí: HUBENÝ Lukáš - SVOBODA Radek, HEGER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2018 07:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 19:26

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 16:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 13:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 07:32

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 00:51

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 22:15

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 19:14
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 17:51

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 16:49

Tip: výhra hostů