Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 15:00

10.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrdlička, Velička, Hrdlička, Velička, Velička a Bohumín jel domů s "pětkou"


Branky


14

 

Srdce frýdlantského fanouška muselo tentokrát zaplesat. Výhra 5:1 nad Bohumínem, hattrick Veličky a parádní výkon, to vše se muselo téměř čtyřem stovkám diváků líbit. Domácí se na svého soupeře, který naháněl hrůzu zejména ve své ofenzivní síle, dokonale připravili. Jak přiznal trenér 1. BFK Martin Šrámek, Bohumín viděl nejméně ve čtyřech utkáních a soupeře měl tak dokonale přečteného.  Přesto takový začátek utkání zřejmě nikdo nečekal.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Běžela třetí minuta utkání a po rohovém kopu si nejvýše na míč naskočil kapitán Hrdlička a hlavou otevřel skóre. 1:0.

 

O pět minut později využil dokonale přihrávku Šafnera Velička a otevřel svůj gólový účet přesnou střelou, na kterou hostující gólman nestačil ani zareagovat. 2:0.

 

Další šance domácích přišly ve 24. a 29. minutě, zvláště ta druhá v podání Klimase a Dvořáka volala po gólu. Hosté v první zůstali daleko za očekáváním.

 

 

Po změně stran se přeci jen hra Bohumína zvedla, ta největší šance hostů přišla v 64. minutě, ale Prepsl se vyznamenal a střelu zblízka zneškodnil.

 

O dvě minuty později se prodíral pokutovým územím hostů Klimas, byl sražen a nařízený pokutový kop s přehledem proměnil Hrdlička. 3:0.

 

Hosté v 72. minutě ještě vykřesali jiskřičku naděje zásluhou Padycha (3:1), ale odpověď hlavního protagonisty nedělního odpoledne na sebe nenechala dlouho čekat.

 

Bohdan Velička v 75. minutě využil výborné přihrávky Staňka a lobem překonal bohumínského Švrčinu. 4:1

 

Svůj parádní výkon korunoval Velička v 80. minutě třetí brankou na 5:1. Mimochodem jedná se o pátou trefu devatenáctiletého frýdlantského útočníka v pátém zápase po příchodu na hostování z MFK Frýdek-Místek.

 

Zdroj: 1bfk.cz

 



Ohlasy k zápasu


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
třígólový střelec, Bohdan Velička: Po celý zápas jsme plnili taktické pokyny, které nám dali trenéři před utkáním. Na soupeře jsme tak byli dobře nachystáni. Snažili jsme se hru roztáhnout do stran, využívat křídelní prostory. Bohumín je výborný v útočné fázi, ale v obraně měl dneska okna, které jsme dokázali využít k protiútokům i ke gólům. Myslím, že naše vítězství je zcela zasloužené. Jsem rád za tři body i za mé tři góly, které k vítězství přispěly. Zdroj: 1bfk.cz




Sestavy


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
O. Prepsl [-] - Z. Staněk [-] , O. Škorik [-] , D. Marek [-] , J. Hrdlička [-] , R. Wozniak [-] - D. Kučera [-] , R. Šafner [-] , O. Dvořák [-] (81. A. Kratochvíl [-] ) , D. Klimas [-] (74. J. Svatonský [-] ) - B. Velička [-] (82. P. Soukup [-] )

FK Bospor Bohumín
J. Švrčina [-] - R. Košťál [-] , J. Sittek [-] , P. Moskál [-] (68. J. Kubinski [-] ) , J. Ferenc [-] - M. Halaška [-] , M. Latocha [-] (65. J. Padych [-] ) , A. Leibl [-] , F. Hanus [-] (78. L. Poštulka [-] ) - M. Hanus [-] , M. Lišaník [-]

ŽK: 34. D. Marek , 60. B. Velička , 86. O. Škorik - 4. J. Sittek , 65. P. Moskál , 85. A. Leibl .
Počet diváků: 380. Rozhodčí: Trigas Paskal - LUKAŠÍK Petr, KALOČ Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza