Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 10:15

5.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Jičín rozdával radost i v Havířově


Branky


19

 

Výsledek, který se zrodil v Havířově je pro toho, kdo tohle utkání neviděl, velmi překvapivý. Zhruba pětistovka domácích příznivců však viděla a objektivně uznala dominanci hostů, kteří v průběhu celého utkání byli lepším týmem a zaslouženě si odvezli plný počet bodů.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Již ve 4. min. začal gólovou akci Opatřil a po kombinaci a po narážečce se Staňkem sám otevřel brankový účet nechytatelně na vzdálenější tyč – 0:1.

 

 

 

Domácí se ještě nestačili z rychlého vedení hostů oklepat a hosté se v 16. min. znovu radovali.

 

 

 

 Po rohovém kopu Farkase se v pádu střelou po zemi přes hradbu těl prosadil Pyclík0:2.

 

 

 

Účet  prvního poločasu uzavřel opět Pyclík, který stál na konci krásné akce na jeden dotek mezi Staňkem a Opatřilem a jičínští se tak mohli radovat z poločasového vedení – 0:3.

 

 

Pokud  by se první poločas pro hosty mohl nazvat poločasem „snů“, druhý pokračoval ve stejném rytmu.

 

 

 

Domácí sice v jeho začátku zvýšili aktivitu, ale zůstalo jen u marných pokusů. Hosté si naopak poctivým přístupem a koncentrací udrželi aktivitu, kterou dokázali zúročit v 63. minutě.

 

 

 

To kapitán Švec vybojoval na půlce u postranní čáry míč, krásně se zbavil obránce a po úniku přesnou přihrávkou od brankové čáry našel nabíhajícího Macíčka, který se nemýlil a z jedné zvýšil na – 0:4.

 

 

 

Pro domácí to bylo kruté, nedokázali se ještě zkoncentrovat a již za dvě minuty nato v 65. min. byl v samostatném úniku v pokutovém území faulován Pyclík, který sám z nařízeného pokutového kopu zvýšil na – 0:5.

 

 

 

A to ještě nebyl konec. Ten konečný účet v 89. min. uzavřel opět Pyclík, který využil „den otevřených dveří“ a domácímu brankáři opět nedal šanci – 0:6.

 


Devadesátá minuta byla pro havířovské indiány vysvobozením. Toto utkání se jim hrubě nepovedlo, ale tak to ve fotbale chodí.

 

 

 

Zdroj: https://www.fotbal-novyjicin.cz

 



Ohlasy k zápasu


MFK Havířov
Miroslav Matušovič, trenér: Do zápasu jsme vstoupili úplně jinak, než jsme chtěli. Banálními chybami jsme dostali soupeře na koně a pak už bylo všechno špatně. Podali jsme katastrofální výkon a nezasloužili si vůbec nic. Nezbývá, než soupeři pogratulovat k vítězství, protože vyhrál zcela zaslouženě a zároveň se omluvit za předvedenou hru všem věrným Indiánům. Zdroj: indianihavirov.cz




Sestavy


MFK Havířov
R. Smětak [-] - L. Macík [-] , M. Igbinoba [-] , M. Matušovič [-] (63. V. Bujok [-] ) , J. Hottek [-] - P. Zupko [-] , T. Wojnar [-] (71. M. Baran [-] ) , L. Skoupý [-] , J. Klejnot [-] (46. N. Guendouze [-] ) - M. Dawid [-] , C. Bibaku [-]

FK Nový Jičín
O. Ognjanov [-] - M. Kiss Farkas [-] , D. Javorek [-] , T. Wolf [-] , F. Nippert [-] - J. Opatřil [-] (71. P. Urbanovský [-] ) , M. Staněk [-] (73. I. Preči [-] ) , P. Macíček [-] (79. J. Klepáč [-] ) , J. Juříček [-] , M. Švec [-] - O. Pyclík [-]

ŽK: 17. M. Matušovič , 50. J. Hottek , 50. T. Wojnar , 65. M. Igbinoba , 72. P. Zupko , 82. L. Macík - 85. P. Urbanovský .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: ŠIMONÍK David - OGRODNÍK Vlastimil, VLK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích