0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2018 17:00

1.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Frýdlantu se diváci gólu nedočkali


Branky


8

Přes čtyři stovky diváků bylo zvědavo na úvodní duel proti jednomu z favoritů na postup, celku z Kozlovic u Přerova. Publikum se nakonec branky nedočkalo, přesto domácí herně rozhodně nezklamali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 9. minutě zakončoval těsně vedle tyče hostující svatyně Svatonský. v 11. minutě se ke slovu dostali hosté a byly z toho dvě nepříjemné situace, v jednom případě zasáhl výborně brankář Hampel.  V 15. minutě se po rohovém kopu k míči dostal Hrdlička, ale jeho hlavička do soupeřovy sítě nezamířila. Ve 25. minutě  přišla na řadu rychlá akce, na jejíž konci Staněk přihrál Svatonskému, ten docílil branky, bohužel stál v ofsajdovém postavení, takže gól neplatil. O dvě minuty později byl ve slibné situaci Klimas, ale místo střely volil přihrávku, která nenašla toho správného adresáta.

Ve druhé půli hrozili frýdlantští hlavně z rohových kopů a hosté z rychlých brejků. Asi největší šance přišla v 76. minutě, kdy mohl Svatonský otevřít skóre, jeho střela ale mířila do gólmana. V 84. minutě měli šanci hosté, ale také jejich střela šla přímo do brankáře domácích. Ještě předtím vysoko nad přestřelil jeden z kozlovických útočníků. V závěru mohl rozhodnout Wludyka, ale také on se mezi tři tyče netrefil. Po 90. minutě svítilo na ukazateli skóre 0:0 a oba celky si tak rozdělily po bodu.

 

 

Zdroj: 1bfk.cz



Ohlasy k zápasu


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Jiří Krejčí, asistent trenéra: My jsme chtěli první zápas na domácí půdě vyhrát, ale musím říct, že jsme narazili na kvalitního soupeře, který měl velmi dobře zorganizovanou defenzivní činnost. Přesto jsme tam měli některé šance, které mohly skončit gólem. I bod však má svou cenu, i když to se ukáže až podle toho, kde se Kozlovice budou v tabulce pohybovat. Podle mně budou na samé špici soutěže. Zdroj:1bfk.cz




Sestavy


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
D. Hampel [-] - D. Marek [-] , Z. Staněk [-] , R. Wozniak [-] , O. Škorik [-] , J. Hrdlička [-] - R. Šafner [-] (67. D. Kučera [-] ) , D. Klimas [-] , J. Wludyka [-] , J. Svatonský [-] - A. Kratochvíl [-] (66. O. Dvořák [-] )

FK Kozlovice
R. Konečný [-] - M. Král [-] , K. Chudoba [-] (71. J. Vogl [-] ) , T. Mazouch [-] (62. D. Stratil [-] ) , Z. Matějka [-] , A. Galetka [-] (86. O. Kyselák [-] ) , M. Schlehr [-] , P. Nekuda [-] , A. Řehák [-] , T. Heger [-] , Š. Přikryl [-]

ŽK: 58. A. Kratochvíl , 90. Z. Staněk - 83. A. Galetka , 90. O. Kyselák .
Počet diváků: 415. Rozhodčí: Lukašík Petr - SIVERA Jan, ŠAMÁREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů