5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2018 15:30

9.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blansko i nadále bez ztráty bodu


Branky


17

Do Blanska přijel rozjetý Ždírec, ale na hřišti lídra narazil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase vedli

V Blansku se utkal nejlepší útok soutěže s nejlepší defenzivou. Navrch nakonec měli domácí a jejich ofenzivní choutky.

 

Hosté nastoupili s evidentní snahou o perfektní defenzívu a pokusy vyrážet z ní k nebezpečným brejkům. K nim se za celý zápas v podstatě nedostali, ale první část jejich plánu jim vycházela vlastně celý první poločas. Inkasovali jen jednou. Ve 27. minutě dostal domácí tým do vedení probuzený kanonýr Mohamed Traore, který po Bednářově přihrávce obešel hostujícího brankáře - 1:0. S tímto výsledkem šly také oba celky do kabin.

Domácí navyšovali vedení

Hosty srazila zbytečná branka na začátku druhého poločasu, když si ve 48. minutě hostující brankář Bílek nerozuměl s kapitánem Fikarem a nepodařenou malou domů v poklidu dopravil do prázdné branky Martin Sedlo - 2:0. Tato branka domácí uklidnila a ve zbytku zápasu přidali další tři branky. Nejprve se v 58. minutě trefil ppo Dvořákově centru z pravé strany Dominik Šmerda - 3:0. O deset minut později si připsal po samostatném úniku druhou trefu Mohamed Traore - 4:0. Konečnou podobu výsledku dal v 84. minutě střídající Jiří Tulaydan, který využil rychlé akce Traorého a Bednáře - 5:0.

 

Blansko bude chtít svoji sérii bez ztráty bodu protáhnout v Polné. Ždírečtí hostí Humpolec.



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Tomáš Kolouch (trenér): Bylo vidět, že hosté přijeli jen bránit. Na to jsme byli připravení, bohužel my jsme jim to v prvním poločase dost usnadňovali. Měli jsme špatnou finální fázi útoků. Buď to byly nepřesné přihrávky, nebo jsme vpředu byli v málo lidech. Ve druhé polovině jsme rychle dali druhý gól, z pohledu hostů určitě hodně laciný, uklidnili jsme se a směrem dopředu se naše hra zlepšila.

TATRAN Ždírec nad Doubravou
Martin Slavík (trenér): Výsledek je jednoznačný a myslím si, že v takových tendencích zápas i probíhal. Domácí mají velice kvalitní mužstvo, mám tím na mysli především velké individuality v jednotlivých řadách. Pro mě je to trochu uměle vytvořené. Loni jsme s Blanskem sehráli dva vyrovnané zápasy, u nich jsme remizovali, u nás jsme vyhráli. Z těch kluků jsem tam neviděl ani jednoho. Vítězství domácích beru jako zasloužené a mohlo být i vyšší. Pro naše mladíčky to byla další dobrá zkušenost, podobná těm, které sbírali v MOL cup s třetiligovými a druholigovými soupeři. Určitě si z toho vyvodíme nějaké závěry a může nás to jen posunout zase o kousek dál.



Sestavy


FK Blansko
M. Doležal [-] - T. Feik [-] , J. Huška [-] (73. J. Šplíchal [-] ) , M. Sedlo [-] , R. Mezlík [-] - D. Šmerda [-] (62. J. Minx [-] ) , R. Dvořák [-] (77. J. Tulaydan [-] ) , D. Bednář [-] , O. Paděra [-] , R. Buchta [-] - M. Traore [-] -

TATRAN Ždírec nad Doubravou
A. Bílek [-] - P. Novotný [-] , J. Málek [-] , M. Najman [-] (78. R. Kolouch [-] ) , P. Klimeš [-] (62. D. Dvořák [-] ) , T. Jiroutek [-] , J. Novotný [-] , J. Fikar [-] , M. Slavík [-] (72. P. Pátek [-] ) , L. Mrázek [-] , D. Pelikán [-]

ŽK: 33. O. Paděra - 15. T. Jiroutek , 60. P. Klimeš , 73. P. Novotný .
Hráči zápasu: R. Mezlík , D. Šmerda , M. Traore .
Počet diváků: 568. Rozhodčí: BROSKEVIČ Michal - KALOČ Radim, LUKAŠÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Matěj Lorenc
Tip experta: výhra domácích

3:0 - Domácí potvrdí roli jasného favorita a bez problémů zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích