3:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapivé vítězství cítolibských v Ročově


Branky


15. T. Sábl , 28. J. Hronek , 38. P. Štajnc , 52. J. Kuča
0

Hostům z Cítolib se v 1. poločase dařila kombinační hra, z níž vytěžili 3 branky. Po změně stran ročovští zabojovali a snížili na 3:4. Pevnější nervy mělí hosté a zaslouženě zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté "rozebrali" ročovské mužstvo

Bouřka a déšť posunuly začátek utkání v Ročově. Oba dva týmy doplnily do Zápisu o utkání sestavu pouze o 11 hráčích. Od začátku utkání měli mírnou převahu hosté. Dařila se jim kombinační hra a dostávali se do šancí. První gól vstřelil Tomáš Sábl po krásné přihrávce Dominika Kabeleho. Druhý gól přidal z přímého kopu pár metrů za rohem pokutového území Jakub Hronek. Ten svoji střelu zamířil přesně do šibenice vzdálenějšího rohu branky domácích. Na 3:0 pro cítilbské zvyšoval Pavel Štajnc. Po centru se k hlavičce dostal Dominik Kabele, ale trefil jen tyč, míč se odrazil k obránci Štajncovi, a ten se nemýlil.

Domácí už nestihli srovnat

Po změně stran se domácím podařilo rychle vstřelit rychlý gól na 1:3, od kterého si slibovali zkorigování stavu.  Ihned z protiútoku, po přihrávce z levé strany od Jakuba Hronka, vsítil gól Josef  Kuča. Druhý poločas se hra přelévala ze strany na stranu. Hosté se dostávali do mnoha šancí, ale nedokázali je proměnit. Sám proti brankáři stál Jakub Hronek a Tomáš Sábl, ale gólmana domácích nepřekonali. Pouze do tyče směřovaly rány Dominika Kabeleho, Jana Kolaříka a Daniela Vrány. Známé pravidlo, "nedáš, dostaneš", se následně potvrdilo. Po chybách ve hře cítolibských dokázali domácí snížit stav utkání až na 3:4. Zápas dohrávala obě mužstva v nervózním tónu, ale naštěstí pro hosty už domácím nezbyl čas vstřelit vyrovnávací branku.



Ohlasy k zápasu



SK Cítoliby B
Pavel Štajnc ( hráč SK CÍTOLIBY B): V utkání jsme zejména v prvním poločase hráli velmi dobře. Kombinovali jsme, tvořili hru, diktovali tempo hry. Jasný výsledek nás možná do druhé půle trochu ukolébal. Tam jsme měli snad 4 nebo 5 tutových šancí pojistit si vedení a dohrát utkání v klidu, ale místo toho jsme udělali chyby a domácí nás potrestali zkorigováním na 3:4. Místo jistého vítězství jsme se ještě rvali o výsledek až do konce zápasu



Sestavy



SK Cítoliby B
M. Rokos [-] - M. Šulc [-] , P. Zandal [-] , S. Bláha [-] , P. Štajnc [-] - J. Hronek [-] , D. Kabele [-] , J. Kolařík [-] , D. Vrána [-] - T. Sábl [-] , J. Kuča [-]

Místo: Ročov. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.