Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice rozhodly v prvním poločase


21

Stěbořice do poločasu vedly o čtyři branky. Ve druhém už svůj náskok udržely. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice na trávníku jasně dominovaly. Už po sedmi minutách hry se dostal do nadějné příležitosti Kubalák, ale zamířil jen těsně vedle. V 10. minutě napřáhl asi z dvaceti pěti metrů Čavera, ale jeho bobma jen otřásla hostující konstrukci branky. Vedení se ujaly Stěbořice po čtvrthodině hry, když Vavrečkův projektil tečoval hostující zadák přímo do šibenice hněvošické klece – 1:0. Za dvě minuty střelou z vápna zvyšoval na 2:0 Šindelář. Ve 21. minutě vyskočil nejvýše na rohový kop Jakub Fiedler a hlavičku zatloukl do brány – 3:0. Poločasový výsledek stanovil ve 37. minutě precizní střelou pod víko Šindelář – 4:0. V závěru poločasu ještě spálili dvě šance Kubalák s Gracou. 

 

Ve druhé půli se Hněvošice více stáhly před svou šestnáctku a domácí se k zakončení probíjeli těžko. Střely Kubaláka, Gracy a Šindeláře vždy zblokovala hněvošická defenziva. Deset minut před koncem se navíc hostům z rychle zahrané standardky, kterou rozehrál Stříbný na Reného Buchtu, se podařilo střelou Vrány pod vinkl snížit – 4:1. Poslední slovo ale opět patřilo Stěbořicím, když v 88. minutě tečoval David Burda střelu Šmalce do kasy – 5:1. Stěbořice si pak už v závěru zápasu tři body vzít nenechaly, a teď už jen budou čekat na zaváhání Jakartovic v dalším zápase, protože jedině to jim zajistí druhé místo.   



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Prakticky po celý zápas se hrálo jen na jednu branku. V prvním se nám podařilo dát čtyři branky, ve druhém se Hněvošice zatáhly, a my jsme přidali už jen jednu branku.

TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): Dneska nám to nešlo, dostali jsme se jen k jednomu zakončení, které skončilo v brance. Domácí byli jasně lepší, a v první části nám dali čtyři branky. Pak jsme se zatáhli víc a už se nám podařilo inkasovat jen jednu branku.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - A. Kubalák [-] , V. Graca [-] (65. L. Burda [-] ) , R. Kokošek [-] , P. Čavera [-] (52. D. Burda [-] ) , J. Fiedler [-] (74. J. Holubec [-] ) , M. Fiedler [-] (69. K. Havlásek [-] ) , M. Paleta [-] , M. Kokeš [-] , J. Šindelář [-] , P. Vavrečka [-] (57. O. Šmalec [-] )

TJ Sokol Hněvošice
L. Hartmann [-] - J. Stříbný [-] , Š. Čirž [-] (52. Š. Kurzica [-] ) , P. Ševior [-] , D. Vitásek [-] (68. B. Cojg [-] ) , D. Buchta [-] , P. Cojg [-] , R. Buchta [-] , R. Buchta [-] , Z. Vrána [-] , A. Vavřinčík [-] (68. P. Kvita [-] )

ŽK: 76. M. Paleta .
Hráči zápasu: M. Paleta , J. Šindelář - R. Buchta , P. Ševior .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - NEDĚLA Martin, KUBNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

I když se Hněvošice trochu vzpamatovaly, domácí se po výhře s Budišovem bodů nevzdají

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady není o čem polemizovat. Stěbořice na jaře jasně dominují, což dokáží i proti posledním Hněvošicím.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Stěbořice jsou doma silné a Hněvošice porazí