3:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hlavnice otočila skóre


Branky


14

Březová sice dvakrát vedla, ale ani to jí nestačilo, protože Hlavnice nakonec skóre obrátila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březové k získání aspoň jednoho bodu nestačilo v Hlavnici ani to, že dvakrát vedla. Zápas provázely emoce. Březová sice byla opticky lepším týmem, ale její šance zůstaly nevyužity. Jejich špatnými zakončovazeli byli postupn Šuhajík, Lichovní a Šustek. Na druhé straně se dvakrát dostal do samostatného nájezdu David Liška, ale toho vychytal gólman Hromada. Po půlhodině hry se dostali hosté do vedení, když se po autu dostal balon k Šuhajíkovi, který si udělal tři protihráče a střelou z dvaceti metrů napnul síť – 0:1. Do kabin tak šla Březová za jednobrankového vedení.

 

Ve druhé části se obrázek hry na hřišti nezměnil. Březová opět pálila šance. Opět neúspěšnými byli Lichovník, Šuhajík, Ondřej Lodňánek. Hlavnice tak srovnala krok v 62. minutě, když přesně odcentroval Pasterňák a Tomáš Liška chladnokrevně umístil balon do brány – 1:1. Březová se ale hned vzápětí dostala opět do vedení, když pumelice Patrika Křenka zpoza vápna skončila v kase – 1:2. Hlavnice ale vyrovnala hned o dvě minuty později, když centr střídajícího Lukáše Lodňánka zavěsil do brány David Liška – 2:2. David Liška se pak dvakrát dostal do nájezdu, ale neúspěšně. Rozdílový okamžik utkání přišel šestnáct minut před koncem, když dostal míč za obranu David Liška a využil zaváhání březovského gólmana, který se proti němu rozběhl, ale minul míč, a Liška už mířil prakticky do prázdné klece – 3:2. Závěr už byl hodně emotivní, ale skóre se už nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Herně byl sice soupeř lepší, ale jen po šestnáctku. Oni dali dva góly střelami ze střední vzdálenosti. Vyhráli jsme zaslouženě, protože jsme měli více šancí.

TJ Vítěz Březová
Jiří Lichovník (hráč): Góly jsme dostávali po našich chybách v obraně. Po celý zápas jsme byli lepší a Hlavnice dala ze tří šancí tři góly. Závěr byl hodně emotivní.



Sestavy


Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - P. Elbl [-] , O. Pasterňák [-] , D. Liška [-] , D. Haas [-] , Z. Vrána [-] , T. Kukol [-] , D. Hendrych [-] , J. Kaván [-] , T. Liška [-] (83. P. Jaksch [-] ) , D. Ochrana [-] (65. L. Lodňánek [-] )

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - O. Lodňánek [-] (73. D. Řehulka [-] ) , M. Šustek [-] , P. Cihlář [-] , M. Šuhajík [-] , P. Křenek [-] (67. P. Gebauer [-] ) , D. Novák [-] , P. Cihlář [-] , J. Lichovník [-] , T. Křenek [-] , J. Kostera [-]

ŽK: 24. D. Ochrana , 68. P. Elbl - 12. M. Šuhajík , 41. P. Cihlář .
Hráči zápasu: P. Křenek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - MEIER Milan, HRBÁČ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Kirschner
Tip experta: výhra domácích

Zápas který musíme zvládnout. O kvalitách soupeře víme, jelikož za posledních pár let jsme s nimi odehráli spoustu dramatických zápasů a doufám, že všichni kdo v Hlavnici hrají, k tomu tak přistoupí a nechají na hřišti všechno. V posledním zápase jsme vypustili 15-20 minut a soupeř to trestal, tohle už nesmíme dopustit a musíme se koncentrovat na celých 90 minut.. Naše fanoušky kteří za náma jezdí vždy a všude nás podporují si musíme udobřit a ukázat jim, že ten fotbal hrát umíme a že jim chceme dělat radost... Naše dravost, tvrdost, um a bojovnost v tomto zápase vyhrají a připíšeme si 3 body...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domaci si vyhru pohlidaji.Volim jednicku

Tip: výhra hostů