1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 16:00

20.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svitavy po parádním gólu Juříka prodloužily jarní sérii bez prohry


Branky


3

report + ohlasy...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtvrtá jarní výhra Svitav se rodila těžce a zajistil ji krátce po změně stran parádní ránou z hranice vápna do šibenice D. Juřík. Za silného větru se hrálo zajímavé utkání se šancemi na obou stran a těch ložených měli hosté možná i více. Už v první půli šel sám na Jílka Myšák, ale netrefil branku, hned třikrát měl potom gól na kopačce šikovný Šafek, ale ve dvou případech ve stoprocentních pozicích minul a v nástupu do druhého poločasu mu Jílek vystihl kličku. Rušno nicméně bylo i před Gerčákem, bylo se na co koukat, ale skóre zápasu zůstalo nejtěsnější.

 

zdroj: http://www.tjsvitavy.net



Ohlasy k zápasu


TJ Svitavy
Oldřich Palla, vedoucí mužstva TJ Svitavy: Větry“ nám svědčí. Tak jako minulý týden jsme se lépe vyrovnali s vichrem během celého utkání a slavili další vítězství. První čtvrthodina patřila nám, potom ale přišla chyba, kdy šel kanonýr Myšák sám na branku, naštěstí ji netrefil. V dalším průběhu se hra vyrovnala a obě mužstva si vypracovala šance, které zůstaly bez vyjádření. Po přestávce jsme hráli po větru, měli míč více v držení a tuto mírnou převahu korunoval Juřík pěknou střelou z vápna do šibenice. Po vedoucí brance jsme hru kontrolovali, ovšem i tak se soupeř dostal do dvou šancí, které nevyužil. My také pojistku nedokázali přidat, ale další tři cenné body máme.

FK Agria Choceň
František Dvořák, trenér FK Agria Choceň: Domácí byli lepší na míči, kombinačně šikovnější, ale je to paradox, protože my jsme měli pět samostatných úniků. V prvním poločase jsme měli tři a proměnit je, vývoj utkání by byl úplně jiný. Po absolutně hloupé chybě na půli soupeře v pozici, kdy soupeř sebral balon a podnikl rychlý kontr, jsme inkasovali. Na to už jsme nedokázali odpovědět. Prohráli jsme zbytečně. Je to škoda, teď máme těžkou sérii před sebou.



Sestavy


TJ Svitavy
T. Jílek [-] - D. Juřík [-] (90. A. Novák [-] ) , F. Čížek [-] , J. Novák [-] , M. Čížek [-] , D. Svoboda [-] , D. Veselský [-] , M. Frolo [-] (89. M. Czehowský [-] ) , J. Škáva [-] (57. P. Bartoš [-] ) , D. Jukl [-] , J. Chlup [-]

FK Agria Choceň
L. Gerčák [-] - B. Fogl [-] , P. Voborník [-] , M. Sršeň [-] , D. Šafek [-] , V. Lněnička [-] (85. D. Kubíček [-] ) , L. Myšák [-] , L. Krejza [-] , P. Zahálka [-] , F. Lebeda [-] , M. Kubový [-]

ŽK: 43. F. Čížek , 88. D. Juřík - 66. L. Krejza .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Poláček Libor - ZITA Miloslav, SMITKA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích