T. Kříž 43. (p.)
1:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:00

19.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slatiňany s přehledem porazily Moravany


Branky


43. T. Kříž (p.) - 10. P. Vladyka , 29. J. Vágner , 40. J. Vágner , 87. J. Kopecký
0

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V průběhu 2 dnů už jsme „vinou“ páteční dopolední dohrávky v Žamberku hráli hned v sobotu odpoledne druhý zápas krajského přeboru!! To by nehráli ani profesionální fotbalisté, ale my jsme nařízením STK museli…. A navíc jsme nastoupili až na Beneše (tentokrát hrál místo něj pravého beka Luptovský) v totožné sestavě jako v Žamberku. Po naší dohrávce jsme se dostali už na 1.místo tabulky, takže v Moravanech hrál poslední s prvním. Naši na soupeře vlétli hned zkraje hry. Již v 1.minutě šli 3 naši hráči na jediného stopera soupeře, jenže Kopecký trefil ve vyložené šanci jen nohy padajícího brankáře. V 8.minutě se před vápnem uvolnil Hauf, byl faulován a sudí musel písknout volný přímý kop před prostředkem brány a navíc z výhodné vzdálenosti pro nás. K míči se postavil rutinér Vladyka a z 20 metrů se trefil přesně k pravé tyči – 0:1. Ve 13.minutě mohli domácí z ojedinělé akce vyrovnat. Po centru z naší levé strany míč doletěl až na opačnou stranu na malé vápno. Tam vůbec (!!) nereagovala naše pravá strana, hráč domácích pak hlavičkoval z malého vápna z vyložené pozice – naštěstí jen doprostřed brány do náručí Jehličky! Své vedení jsme navýšili ve 28.minutě. Po rohu Koblasy z pravé strany domácí odvrátili míč jen na velké vápno, odkud prudce pálil Kopecký, gólman jeho ránu jen vyrazil a Vágner, který stál přesně tam, kde měl, dorazil míč z malého vápna do sítě – 0:2. Ve 39.minutě nám bylo v chladu ještě líp. Hanč poslal dlouhý nákop za soupeřovu obranu, kam si nasprintoval Vágner a sám před gólmanem s přehledem zvýšil na 0:3. Malý škraloupek na naše vedení přinesla 41.minuta. V ní se fatálně nedohodli dva naši beci s Jehličkou, následně všichni 3 faulovali soupeřova útočníka a pískala se penalta proti nám. Tu se štěstím proměnil domácí Kříž, čímž snížil na 1:3. Byl to náš první gól, který jsme inkasovali na jaře, ale jak se po zápase ukázalo, moc nám to nevadilo. Horší pro nás byla 44.minuta, kdy byl po odmávaném a odpískaném ofsajdu domácích zasažen (možná neúmyslně, zato určitě bolestivě) útočníkem Křížem náš levý bek Hanč a byl krvavě zraněn. O poločase se ukázalo, že má zlomený nos a musel bohužel střídat.


Soupeř začal po změně stran odvážně. Hned ve 46.minutě si za naši obranu zaběhl útočník Moravan a nás od gólu zachránil jen reflexivní zákrok Jehličky, který v pádu střelu vykopl na roh. Domácí byli při chuti, ale v 51.minutě jim utekl po pravé straně Pokorný, počkal si na Vágnera, přesně mu přihrál a ten následně vystřelil k bližší tyči. Brankář soupeře však jeho střelu z úhlu srazil do boční sítě. Ale to domácí hráče neodradilo od snahy snížit brankový stav. Jenže volili často systém dlouhých nákopů a po větru většinou míč skončil buď u Jehličky nebo až za brankovou čarou. Takže se v těchto chvílích nehrála příliš pohledná partie – míč často vinou nerovného terénu i odskakoval hráčům od kopaček, a tak se diváci moc nebavili. Trošku vzruchu přinesl opět až závěr zápasu. A bylo to v podání našich. V 88.minutě Pokorný při brejku po levé straně vysunul Kopeckého, ten se dostal až před gólmana, kterého obešel a dovezl míč do prázdné brány – 1:4. Téměř navlas podobná situace se opakovala ještě v 90.minutě. To běžel pro změnu sám na gólmana Slavík, také jej obešel, jenže pak netrefil prázdnou bránu. Ale ani to už nám tolik nevadilo. Bezpečně jsme v Moravanech vyhráli a byť hra nebyla po celý zápas zase až tak kvalitní, stačilo to. O zhuštěném velikonočním víkendu jsme si tedy přivezli z hřišť soupeřů ze 2 zápasů kompletních 6 velmi cenných bodů, byť se jedná o zisk u celků ze dna tabulky, hrajících o záchranu.

Více zde: https://spartakslatinany-cz.webnode.cz/news/mistrovsky-moravany-slatinany/



Sestavy


TJ Sokol Moravany
B. Branda [-] - J. Lukas [-] , D. Sokol [-] , J. Branda [-] , M. Lukas [-] (75. M. Bakeš [-] ) - J. Beran [-] , M. Semerád [-] , T. Hermann [-] (37. M. Knotek [-] ) - V. Novák [-] , T. Kříž [-] , P. Formánek [-]

Spartak Slatiňany
R. Jehlička [-] - J. Luptovský [-] , J. Málek [-] , J. Vágner [-] , J. Kopecký [-] (88. D. Drahý [-] ) , J. Koblasa [-] (63. T. Beneš [-] ) , P. Vladyka [-] , O. Hauf [-] , M. Pokorný [-] (88. J. Slavík [-] ) , L. Hanč [-] (46. J. Malý [-] ) , T. Valda [-] (78. D. Hudec [-] )

ŽK: 11. V. Novák , 45. T. Kříž , 54. D. Sokol - 42. R. Jehlička , 79. J. Málek , 80. M. Pokorný .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Papáček Libor - MORÁVEK David, VOLNÝ Bohuslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.