Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 15:00

14.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí tým soutěže si připsal další vítězství


0

Domácí, kteří jsou vedoucím týmem soutěže, přivítali na svém trávníku mužstvo z Milotic. V zápase padlo celkem 11 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domací na soupeře vletěli už od začátku

Na první branku nemuseli příznivci domácích čekat dlouho. Již ve 2. minutě poslal Rozkydal domácí do vedení 1:0. Hosté se po obdržené brance otřepali a zásluhou Holuba, bylo ve 12.minutě vyrovnáno na 1:1. Toto skóre ovšem na tabuli nesvítilo ani minutu, protože již ve 13.minutě zásluhou Kmeťe, šli domácí opět do vedení, tentokrát 2:1. Domácím se dařilo více držet míč, hosté měli několik standardních situací, které nedokázali využít. Hostům nebyla uznána branka na 2:2 pro ofsajd, zato domácím se podařilo zvýšit vedení na 3:1 zásluhou Ondrouška.

V druhém poločase domací pokračovali ve skvělé produktivitě

Nejdříve v 46. minutě skvěle hrající Vaško snížil na 3:2, pak ale následovalo 5 branek domácího týmu. Nejdříve v 52. minutě, po nepovedeném trestném kopu, vstřelil svou druhou branku v utkání Ondroušek a opět to bylo o dvě branky, tentokrát 4:2. Poté se hostující Vaško ocitl sám před brankářem, ale byl odmáván ofsajd. V 59. minutě nedosáhl hostující brankař Grufik na centr a domácí Zvonič uklidil míč do branky a bylo to již 5:2. Domácí se touto brankou dostali do pohody, skóre navýšil opět Ondroušek nechytatelnou střelou z přímého kopu a završil tak svůj hattrick, 6:2.  Poté se dostali ke slovu i hosté, 2x byl Holub sám před brankářem domácích, ale v obou případech mířil vedle. Po kombinaci domácích a vyšachování obrany hostů to již bylo 7:2, branku vstřelil střídající Svoboda. Stejný hráč přidal i svou druhou branku a v 82. minutě na tabuli svítilo skóre 8:2. Pouze kosmetickou úpravu udělali hosté v 84. minutě, kdy zásluhou Tomana snížili na konečných 8:3.



Ohlasy k zápasu



FK Milotice
Radek Kundrata - asistent trenéra: Myslím si, že výsledek je pro nás hodně krutý. Domácí měli neskutečnou efektivitu, vstřelili několik krásných branek a potrestali jakékoliv naše zaváhání. My jsme podali sympatický výkon, bohužel jsme nebyli stejně efektivní jako domácí a defenzivní činnost celého mužstva byla slabá. Výhra domácích je zasloužená, ale s krutým skórem pro nás.



Sestavy


Sokol Krumvíř
A. Doležal [-] - P. Zvonič [-] (62. M. Svoboda [-] ) , M. Kmeť [-] , P. Bíza [-] (74. V. Charvát [-] ) , Š. Rozkydal [-] (70. L. Kobylka [-] ) , T. Ondroušek [-] , M. Doležal [-] (74. T. Němeček [-] ) , P. Hoša [-] , D. Adamec [-] , O. Luskač [-] , R. Luskač [-]

FK Milotice
M. Grufík [-] - J. Gergel [-] , P. Vaško [-] , Z. Antoš [-] , E. Machlica [-] , J. Nedvědický [-] (55. P. Toman [-] ) , R. Šifel [-] , P. Holub [-] , P. Knotek [-] , J. Hroudný [-] (68. A. Neduchal [-] ) , M. Mikéska [-]

ŽK: 79. V. Charvát - 33. M. Mikéska , 58. Z. Antoš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BĚLÁK Marek - JULÍNEK Jiří, BUDOVIČ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.