Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 15:00

18.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva góly Koštuříka pomohly Mutěnicím výhře


0

Pět branek přineslo nedělní utkání mezi Mutěnicemi a Svratkou Brno. Největší měrou na na výhře vinařů podílel Dalibor Koštuřík, autor dvou branek. Oba góly docíleil již v prvním poločase. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté udeřili jako jako první

Zápas se začal lépe vyvíjet pro hostující mužstvo, které poslal do vedení už v sedmé minutě Pecha. Vyrovnávací gól na sebe nenechal dlouho čekat a Koštuřík po dvou minutách srovnal. 

 

Domácí kapitán byl při střelecké chuti a krátce před odchodem do kabin se prosadil podruhé a Mutěnice se ujali vedení. 

Po přestávce padly další dvě branky

Po změně stran se blýskli hezkou akcí mutěnští obránci, kdy Kupčík nahrál Hynkovi Maršálkovi, který zvýšil na 3:1. V 67. minutě se prosadil hostující hráč Bábeľa, který naposled upravil skóre utkání na 3:2.

 

Zápas byl velmi těžký, počasí chladné a větrné a k vidění byla spousta osobních a tvrdých soubojů. I přesto Mutěnice těžký zápas zvládly a zíslaly cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Mutěnice
Petr Zemánek (trenér): Jsem velmi rád, že jsme první jarní kolo zvládli. Bylo pro nás důležité, aby tři body zůstaly doma,




Sestavy


FK Mutěnice
I. Šupa [-] - M. Vydařilý [-] , L. Kupčík [-] , H. Maršálek [-] - J. Maršálek [-] , T. Drápal [-] (89. A. Michna [-] ) , L. koplík [-] (86. M. Bíza [-] ) , R. Weigl [-] (87. P. Lamáček [-] ) , R. Holešinský [-] (90. K. Růžička [-] ) - M. Čepil [-] , D. Koštuřík [-]

FC Svratka Brno
D. Crhan [-] - P. Bábeľa [-] , A. Zlámal [-] , M. Živný [-] , L. Hansl [-] (65. M. Kratochvíl [-] ) , F. Těžký [-] (46. R. Krumpholc [-] ) , D. Havlín [-] , J. Pecha [-] , J. Havel [-] , F. Svensson [-] , R. Zavřel [-] (78. T. Měchura [-] )

ŽK: 28. R. Zavřel , 89. T. Měchura .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kučera Josef - ŠIŠMA Ondřej, MAREK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.