Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 10:30

14.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice otočila zápas se Staňkovem


Branky


12

Úžasný zvrat přinesl souboj sousedů v tabulce, domácí Staňkov a hostující Lomnice si to rozdali na ''férovku''. Před koncem prvního poločasu vedl Staňkov o tři branky a zdálo se být rozhodnuto, ale Lomničtí ještě do poločasu snížili na rozdíl dvou branek a v poločase druhém ukázali své kvality a zápas dotáhli do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl šest branek

Hosté se ujali vedení hned ve 2.min. zásluhou Václava Nohavy, ale domácí postupně otočili výsledek až na 4:1. Dvěma góly se blýskl Radek Puhlovský a po jedné brance přidali Rostislav Novák a Stanislav Fila. Další šance domácí neproměnili a bylo otázkou času, kolik přidají branek. Bohužel pro Staňkovské se stal pravý opak, ve 42. minutě snížil na 4:2 Burda a hosté odcházeli do kabin s hlavou nahoře. 

Lomnice přebrala otěže

Jak se dalo čekat Lomnice vlétla do druhé půle a krátce na to snížila na jednobrankový rozdíl. O branku se postaral Pavel Řehoř. Domácí přestali hrát a individuálními chybami nechali hosty otočit skóre na 4:5, když góly v 60. a 70. minutě završil hattrick skvěle hrajícící Václav Nohava. V závěru zápasu se domácí opět sebrali a během pěti minut nastřelili 2x břevno, ale v posledních vteřinách zápasu hosté z protiútoku pojistili vítězství čestou brankou, kterou vsítil opět Jiří Burda Hraničář tím přišel nečekaně o dobře rozehraný zápas a rovněž o tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí B
Petra Marsová, vedoucí týmu TJ Tatran Lomnice B: ,,Po rychle vstřelené brance hned na začátku utkání jsme si mysleli, jak jednoduché to bude, ale to byla chyba... Po poločase za stavu 4:2 pro Staňkov muselo dojít ke změně taktiky, což se nám nakonec vyplatilo. Zjednodušili jsme hru v obraně a dařilo se nám i udržet balon v útočné fázi. Musím ale říct, že jsme měli více štěstí než soupeř, také dobré zákroky brankáře a hlavně se nám dařilo proměňovat šance. Na výsledku měli velký podíl čtyři mladíci v sestavě, a to Jirka Burda s Pavlem Řehořem a naši dorostenci Vojta Strouha s Martinem Dušákem. Dík za odvedený výkon patří ale všem, kteří byli na hřišti."



Sestavy


TJ Hraničář Staňkov
L. Černoch [-] - J. Cepák [-] - M. Neumann [-] - R. Puhlovský [-] , S. Fila [-] , M. Černoch [-] , R. Novák [-] , J. Váňa [-] , M. Tobolka [-] , M. Pilař [-] , P. Žilka [-]

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí B
P. Voborský [-] - M. Nehoda [-] , P. Prášek [-] , P. Řehoř [-] , J. Doktor [-] , J. Burda [-] , J. Němec [-] , V. Nohava [-] , D. Marek [-] , S. Marsa [-] , F. Frolík [-]

ŽK: 82. V. Nohava , 82. P. Prášek .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Bumba František - ČURDA František (N), NĚMEC Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích