M. Kóňa 43. (p.)
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

18.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíkev porazila Opočnici proměněnou penaltou


Branky


43. M. Kóňa (p.)
13

Favorizovaní fotbalisté z Jíkve přivítali nepříjemně bojovné hosty z Opočnice. Hosté sice začali aktivně, ale ke konci první půle odpadli a na body nakonec nedosáhli, když jedinou branku zápasu inkasovali z pokutového kopu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas uzavřela spravedlivě nařízená penalta

Od úvodního hvizdu si vypracovávali více šancí hosté z Opočnice. Některé z nich byly opravdu nadějné, ale většinou je pokazila příliš dlouhá závěrečná přihrávka. Jen samotný útočník Michal Mazáč se takto ocitl pouhé centimery od skórování dvakrát, poté ještě hlavičkoval nad. Na hrotu sváděl mnoho soubojů a srdnatě se tlačil do každého zakončení.

Postupně si vypracovávala šance Jíkev, nešlo však o žádné tutovky. Ke konci poločasu začínaly hostím tuhnout nohy, pak již převzali Jíkevští iniciativu a několik minut se hrálo téměř jen na jednu bránu, především zásluhou domácích rychlých křídel. Gólman Václav Košvanec musel nejprve zlikvidovat krásnou střelu mířící do šibenice, brzy trefila obdobná rána břevno.

Nakonec Jíkev skórovala ve 43. minutě, když spravedlivě nařízenou penaltu proměnil Marek Kóňa.

Do kabin tak šli šťastnější domácí.

Jíkev převzala iniciativu

O poločasové přestávce neproběhla žádná střídání, a tak se pokračovalo v trendu nastaveném na konci prvního dějství. Jíkevští se neúnavně hnali do četných protiútoků po křídlech. Domácí obránci však nechtěli dát svému soupeři nic zadarmo, a tak se dobře vysouvali dopředu, čímž soupeři zužovali hřiště. Hostující ofenzivní hráči prokazovali svou kvalitu, ale další branky nedosáhli.

V posledních minutách zápasu se odehrála od pohledu ošklivá událost, když hostující útočník Michal Mazáč narazil hlavou do tyče, načež odjel na kontrolu do nemocnice, kde se později naštěstí ukázalo, že je zcela v pořádku. Opočnice dohrála v deseti a na větší útočné snahy se již nezmohla.

Z tříbodového zisku se mohou radovat domácí. Ti se za týden představí proti suilným Rožďalovicím, Opočnice pak přivítá Kovanice, které jsou ve skvělé formě.



Ohlasy k zápasu


Jíkev
Václav Košvanec: S výsledkem samozřejmě nejsme spokojení, s předvedenou hrou však ano, i když nám postupně docházely síly a soupeř přebíral iniciativu. Mohl to být krásný remízový zápas. Kluci se snažili a poctivě bojovali, pochválím hlavně Michala Mazáče, který si svou aktivitou vypracoval mnoho šancí.




Sestavy


Jíkev
V. Caudr [-] - S. Haluška [-] (66. M. Balog [-] ) , J. Tomášek [-] , K. Opelka [-] , M. Beneš [-] , M. Kóňa [-] , J. Schubert [-] , J. Mamurov [-] , J. Urban [-] , M. Macek [-] (77. L. Jouza [-] ) , D. Tancibudek [-]

Opočnice
V. Košvanec [-] - M. Mazáč [-] , P. Rychlík [-] , F. Bradna [-] , j. Košvanec [-] , J. Rychlík [-] , P. Sixta [-] , J. Mašinda [-] , V. Strejček [-] , J. Potůček [-] , A. Pivný [-]

ŽK: 78. M. Beneš , 88. J. Tomášek , 89. L. Carboch - 20. V. Strejček , 88. P. Rychlík .
Hráči zápasu: M. Mazáč .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: LÖWE Vilém - NOVÁK Petr, KAMENICKÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích