1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.04.2015 16:30

16.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postoloprty zvítězili nejtěsnějším rozdílem


Branky


0

Dva nejlepší týmy podzimu se potkali v 16. kole 1.A třídy sk.B a dal se tak čekat velmi aktivní a bojovný fotbal. V něm byli nakonec úspěšnější domácí, kteří po brance Pecháta zvítezili těsně 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Duchcov si zvykal na umělou trávu

Domácí hráči nastupovali do zápasu jara, k souboji dvou nejlepších týmů podzimu, bez potrestaného Zíchy, zraněných Z. Kouby s Černohorským a nejlepšího střelce týmu Bránického, který si plnil pracovní povinnosti. Hostům chyběl jen Holub, přesto se očekával zajímavý souboj. Jedním z klíčovách faktorů se ukázalo být rozhodnutí domácích hrát na umělé trávě, kteří tím využili možnost zvolit si povrch a svého technicky vyspělého soupeře vzali na užší hřiště, které „nepřeje“ technickému fotbalu a je na něm málo prostoru a spousta osobních soubojů. Navíc domácí na něm od ledna trénují a odehráli na něm většinu zápasů a  jsou na něj zvyklí. Oba týmy začaly útočně a diváci se první branky dočkali už v 9. minutě. Na opakovaný roh Poura z pravé strany si na zadní tyči naskočil volný Pechát a skvěle umístěnou hlavičkou, po níž se míč svezl po tyči do sítě bezmocného Beneše, poslal svůj tým do vedení. Duchcovští hráči se snažili o vyrovnání, dobře kombinovali, byli častěji u míče, tlačili se před branku Junka, ale úporně bránící a dobře napadající tým domácích je do vážnější šance za celý první poločas nepustil.

Postoloprty pod tlakem

I ve druhé půli byla k vidění snaha hráčů Duchcova o vyrovnání. Zatlačili domácí hráče na jejich polovinu. Těm se nedařilo podržet míč a tak se jeden útok hostí za druhým valil na domácí branku. Přetížená, ale jinak výborně hrající, obrana domácích povolila na rozdíl od prvního poločasu hostům dvě šance. V té první se ocitl v 64. minutě Vebr. Jeho povedenou hlavičku k tyči však dokázal P. Junek v domácí brance výborným zákrokem zlikvidovat. O pět minut později se do své jediné velké šance prosadil kanonýr Duchcova Sirovátko. Ve slibné pozici však selhal a poslal míč vysoko nad branku Postoloprt. Domácí se posledních 15 minut zaměřili na obranu nejtěsnějšího vedení. Stáhli sestavu na pět záložníků, střed hřiště vystužili Vyskočilem a ve předu zůstal osamocený rychlík Ploc, který čekal na nakopávané balóny. Hosté si už žádnou šanci nevypracovali a o největší vzrušení se tak ke konci utkání postaral jinak přesný rozhodčí Bretschneider, který odpískal proti domácím penaltu po průniku Vrkoslava. Vzápětí si však svůj omyl uvědomil a penaltu odvolal. Na druhé straně se dožadovali domácí diváci penalty po zákroku na unikající Ploce. I tady však rozhodčí rozhodl správně a penalta se nekopala. Změnu skóre nepřinesly ani tři nastavené minuty a tak branka Pecháta z deváté minuty byla brankou vítěznou, která navíc posunula Postoloprty na první místo tabulky, dva body právě před Duchcov.



Ohlasy k zápasu


FK Postoloprty
Miroslav Solar (trenér FK Postoloprty): Pro nás je to šťastné vítězství. Duchcoov byl fotbalovější, více se hýbali. Nám svazovala nohy nervozita a nehráli jsme to, co jsme hrát chtěli. Nakonec se nám podařilo po standartce dát vedoucí gól. Štěstíčko dnes bylo na naší straně.

FK Duchcov
Miloslav Pohl (trenér FK Duchcov): O dnešní prohře rozhodla neuhlídaná standartní situace, kterou jsme soupeři úplně zbytečně darovali naší laxností. Jsou věci, které v dalších zápasech musíme bezpodmínečně zlepšit.



Sestavy


FK Postoloprty
P. Junek [-] - M. Barton [-] , P. Pechát [-] , A. Fridrich [-] - M. Junek [-] , D. Zíbrt [-] , L. Pour [-] , T. Vyskočil [-] , L. Papežík [-] - P. Volkman [-] , F. Baník [-]

FK Duchcov
P. Beneš [-] - J. Meisner [-] , Z. Vosátka [-] , J. Vrkoslav [-] , L. Brejcha [-] - L. Vebr [-] , T. Berko [-] , T. Orlt [-] , T. Skurský [-] , M. Moravec [-] - R. Sirovátka [-]

ŽK: 56. P. Volkman , 68. P. Junek , 70. L. Pour - 43. T. Orlt , 90. P. Beneš .
Počet diváků: 170.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.