Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

17.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Česká Kamenice otočila takřka ztracené utkání


Branky


0

Gólové hody byly vidět v České Kamenici, kam zavítal tým Křešic. Ten dokázal domácím nasázet tři goly a zdálo se, že je po zápase. Kameničtí však nesložili zbraně a nakonec vybojovali výhru!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasová sprcha

Tento velice důležitý zápas rozehráli křešičtí funkcionáři už před samotným začátkem. Po našich individuálních chybách přišel soupeř velice snadno až do tříbrankového vedení. My jsme do utkání chtěli vstoupit aktivně, což se částečně dařilo, ale bohužel jsme protivníkovi darovali brankové příležitosti, které soupeř využil, když ze tří našich nabídek využil všechny. V prvním poločase za stavu 0:1 šel Hodač na brankáře, ale bohužel svoji šanci neproměnil. Dále jsme nastřelili ještě brankovou konstrukci. Naše hra v prvním poločase nebyla optimální a to v tom, že jsme špatně kombinovali, byli jsme málo trpěliví, každá přihrávka směřovala za obranu soupeře, kdy často nenacházela adresáta, přestože oba naši útočníci nevypustili ani jediný nepřesný míč. V této fázi zápasu nám chyběla křídelní hra, ať už pasivni hrou našich zadáků či záložníků nebo již zmíněnou nepřesnou hrou v rozehře nebo v přechodové fázi. Navíc nám chyběla myšlenka, moment překvapení nebo esprit, každopadně to pro nás byla těžká chvíle, ne však neřešitelná situace. V poločase nebylo třeba zvyšovat v kabině hlas, poněvadž si hráči byli plně vědomi svých nedostatků. Bylo jen třeba si ujasnit určité věci, které povedou naše hráče k obratu, v což jsme všichni pevně věřili.

Bojovnost Kamenice až do samého závěru

Druhý poločas jsme začali velkým tlakem, který jsme postupně zvyšovali a výsledkem byl asi nejhezči poločas za mého působení. Bylo dobré, že jsme do dvacáté minuty druhého poločasu vstřelili kontaktní branku, aby jsme se vzápětí přiblížili na rozdíl jediné branky. Lví podíl na tom měl asi nejlepší hráč zápasu Cempírek, i když pochvalu si zaslouží všichni včetně náhradníků, kteří s týmem dýchali a samozřejmě naši výborní fanoušci. V druhém poločase už byla vidět zlepšená kombinační hra včetně přechodové fáze se zapojením krajních hráčů a také zlepšené řešení standardních situací. Naše úsilí bylo odměněno krásnou brankou Chmelíka, který vyrovnával zhruba tři minuty před koncem zápasu. V této fázi zápasu jsem byl spokojen za vybojovanou remízu, ale naši hráči se neuspokojili a famózním druhým poločasem byli odměněni tříbodovým ziskem, když rozhodující branku vstřelil hráč zápasu Lukáš Cempírek, který využil nedorozumění hostující obrany.

 



Ohlasy k zápasu


FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček (trenér FK Česká Kamenice): Když zhodnotím celé utkání, tak jsem přesvědčen, že zisk tří bodů jsme si zasloužili a to i přesto, že hosté vedli už o tři branky. Bylo to jejich pasivní hrou a naší zvýšenou aktivitou zejména ve druhém poločase, kdy jsme neúnavým pohybem stupňovali naši snahu o zvrat, což se za velké podpory diváků podařilo. Závěrem bych chtěl poděkovat všem divákům, kterým se musel zápas líbit, určitě za famózní druhý poločas, dále pořadatelské službě, funkcionářům FKFÁKÁ a samozřejmě všem hráčům i těm, kteří se nedostali na hřiště, ale s týmem prožívali každou minutu. Dále nesmím opomenout realizační tým. Všem ještě jednou dík.




Sestavy


FK Česká Kamenice
M. Vaněk [-] - T. Marek [-] , F. Louda [-] , P. Vaněk [-] , V. Mysliveček [-] , M. Mach [-] - J. Šimek [-] , J. Chmelík [-] , J. Mitruška [-] - L. Cempírek [-] , A. Hodač [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.