2:6
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá veze z Kozolup vysokou výhru


Branky


49. J. Čech , 81. V. Kovář - 12. P. Jarina , 28. M. Bořil , 38. M. Bořil , 40. J. Černý , 50. P. Mráz (vl.) , 87. M. Bořil
13

Fotbalisté Kozolup na domácím hřišti nestačili na Bělou. Třetímu týmu tabulky podlehli vysoko 2:6, když už v poločase prohrávali 0:4. Na výhře Startu se podílel hattrickem Miroslav Bořil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělá na hřišti kralovala

Bělá do utkání nastoupila bez tvůrce hry Jaroslava Malého, který o víkendu pobýval v zahraničí. I tak však byla od začátku jasně lepší. Hned v úvodu měli hosté k dispozici nepřímý kop uvnitř šestnáctky, ale Pavel Jarina pálil vedle tyče. Domácí ještě kontrovali příležitostí Čecha, jehož střelu vytěsnil brankář Tomáš Jarina mimo svou bránu, to však bylo z jejich strany alespoň pro první poločas vše. Ve 12. minutě se tak hostující fotbalisté poprvé radovali. Bořil zatáhl balón dopředu po pravé straně a předložil ho do pokutového území Pavlovi Jarinovi, který zamířil pod břevno. Ve 28. minutě se zapsal Miroslav Bořil i mezi střelce, když po převzetí míče utekl obráncům a zvýšil na 0:2. O deset minut později se pak stejný hráč prosadil ještě jednou poté, co mu míč před bránu předložil Jakub Černý. Když si pak ve 40. minutě oba fotbalisté role prohodili, bylo zaděláno na debakl Kozolup – 0:4.

Trefovali se už i domácí, čtyřgólový rozdíl zůstal

Po změně stran přišlo alespoň krátké domácí vzepjetí. Jeden z hráčů Sokola napálil odražený míč po rohovém kopu směrem na bránu. Ten se od změti těl odrazil na malé vápno k Jakubovi Čechovi, jenž zblízka snížil na rozdíl tří gólů. Ihned po rozehrávce však opět udeřilo na druhé straně. Výborně hrající Bořil poslal před bránu ostrý centr, který si hrudí srazil do vlastní sítě Petr Mráz - 1:5. Poté gólostroj na dlouhé minuty ustal i proto, že hosté neproměnili další příležitosti. Tu největší měli poté, co Bořil v přečíslení 3 na 1 předložil míč Landrgottovi, který trefil brankáře a dorážející Jakub Černý pro změnu zamířil jen do obránce. V 80. minutě domácí korigovali na 2:5. Na pas za obranu si naběhl Vojtěch Kovář, který přehodil vybíhajícího Jarinu. Poslední slovo si však vzali opět fotbalisté Bělé. Hattrick stylově dovršil Miroslav Bořil. Ten prošel přes obranu až před gólmana Řehoře, jehož rovněž obešel a zakončoval do prázdné brány - 2:6.



Ohlasy k zápasu



TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil (trenér): Měli jsme z toho zápasu trochu obavy, jelikož doma teď asi třikrát vyhráli. Říkali jsme si, že to asi nebude nic jednoduchého, ale nakonec to bylo jednoznačné. Nastoupili jsme do toho s tím, že chceme co nejrychleji rozhodnout, jinak asi budou kousat. To se podařilo a v poločase jsme vedli už 4:0. Soupeř měl jej jednu šanci. Jak říkám, čekali jsme to daleko těžší. Nevím, zda takhle hráli i předtím. Jestli my jsme dnes byli tak dobří, nebo ti ostatní tak slabí. Jsme rádi, že jsme ukázali, že dokážeme hrát i bez Jardy Malého. Tentokrát ale stačilo hrát na dva – tři doteky a dávat balóny za obranu. Oproti nám byli pomalí.



Sestavy


TJ Sokol Kozolupy
J. Řehoř [-] - P. Mráz [-] , M. Mráz [-] , J. Bozděch [-] , M. Bozděch [-] - M. Maštalíř [-] , P. Pancurák [-] , J. Hucl [-] , J. Huleš [-] - J. Čech [-] (53. J. Beran [-] ) , V. Kovář [-]

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - V. Landrgott [-] (75. P. Cingroš [-] ) , J. Bočan [-] , M. Tomášek [-] (60. V. Iščenko [-] ) , P. Jarina [-] (81. M. Černý [-] ) , D. Häusler [-] , J. Černý [-] , D. Frank [-] , J. Černý [-] , L. Černý [-] , M. Bořil [-]

ŽK: 41. P. Mráz , 43. M. Mráz , 44. J. Čech - 43. M. Bořil , 44. D. Häusler , 60. D. Frank , 75. P. Jarina .
Hráči zápasu: J. Čech - M. Bořil , J. Černý .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: Šlauf Jiří - JIRSA Lukáš, NESVADBA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Bělá je favoritem zápasu a bude brát všechny body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích