0:1
(0:0)
80. J. Beran (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 15:00

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meclov vydřel vítězství v Kdyni


Branky


80. J. Beran (p.)
23

Fotbalisté Meclova drží zuby - nehty krok s vedoucím Staňkovem. V Kdyni je čekal hodně náročný zápas, ale na půdě předposledního týmu tabulky nakonec nezaváhali, když o jejich nejtěsnější výhře rozhodl v 80. minutě z penalty Beran. Hosté si navíc mohli oddechnout, když krátce po jejich gólu hrái soupeře spálili vyloženou příležitost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kdyně soupeře v úvodu zaskočila, gól ale nepřišel

Meclov přijel do Kdyně v roli favorita, ale domácí se nezalekli a začali zápas pořádně od podlahy. Prvních dvacet minut se tak hrálo především na jejich útočné polovině. Domácí hráli důrazně, dobře napadali, ale jejich snaze scházelo finále v podobě nějaké vyložené šance. Meclovští tak postupně srovnali hru a před přestávkou ještě stačili několikrát zahrozit. Ani oni se ovšem koncovce neprosadili.

Po přestávce už hrál především Meclov, rozhodla penalt

Do druhého poločasu už nastoupili aktivněji hosté a Kdyně se především bránila. Domácí podržel brankář Kaiser, který zachraňoval po samostatném úniku útočníka soupeře. Velmi blízko gólu pak byl Peter Deďo, ale ten nastřelil tyč. Radovat se tak hosté mohli až v 80. minutě. Po nedovoleném zákroku ve vápně byla nařízena penalta, kterou proměnil Jiří Beran. Domácí ještě mohli vyrovnat. Po propadnutí obrany Meclova se dostali do přečíslení 3 na 2 a ve finále 2 na 1, ale velkou šanci nedokázali využít. Meclov tedy udržel bodový krok s vedoucím Staňkovem a stále tak za lídrem tabulky zaostává jen o skóre. Kdyně je předposlední, byť předvedený výkon proti druhému týmu tabulky nebyl špatný.



Ohlasy k zápasu



TJ ZD Meclov
Jiří Vogeltanz (trenér): Domácí byli prvních 20 – 25 minut lepší. My jsme si nepřihráli, oni nám dělali problémy fyzicky a důrazem. Neměli nějakou velkou šanci, ale přehrávali nás. Poté se to vyrovnalo a ke konci poločasu už jsme měli i dvě šance. Ve druhé půli měli jednu stoprocentní šanci už v době, kdy jsme vedli. My jsme ale dali tyčku, dvě šance nám ještě chytil gólman. Oni jinak měli jen střely z dálky a pár standardek. Druhý poločas už jsme zvládali. Čekali jsme, že to bude těžký zápas. Jsou důrazní, pohybliví, hrají silový fotbal. Bylo vidět, že hrávali A třídu a tohle v nich je, takže nás nepřekvapili. U nás se na začátku mohlo projevit, že jsme měli novou stoperskou dvojici a možná jsme chtěli až moc.



Sestavy


SK Kdyně 1920
T. Kaiser [-] - K. Kafka [-] (60. K. Forst [-] ) , L. Waldmann [-] , M. Janeček [-] , J. Iha [-] , M. Čára [-] (46. K. Šmejkal [-] ) , K. Hamor [-] , Z. Kováč [-] (75. T. Dufek [-] ) , L. Výškrabka [-] , M. Džugan [-] , J. Šmejkal [-]

TJ ZD Meclov
M. Regenda [-] - M. Kubica [-] (85. J. Suchý [-] ) , P. Deďo [-] (89. A. Stodola [-] ) , J. Klíma [-] , J. Čižikov [-] , J. Beran [-] , M. Obdržálek [-] , M. Nidl [-] , V. Kafka [-] , P. Vogeltanz [-] , R. Kopperberg [-]

ŽK: 22. M. Janeček , 29. J. Iha , 79. T. Kaiser - 44. V. Kafka , 90. M. Regenda .
Hráči zápasu: M. Kubica .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Duspiva Václav - VOCELKA Milan, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Asistent trenéra - TJ Dynamo Studánka | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Kdyně se velice trápí.. a věřím v to , že to tak bude i teď...

Tip: výhra hostů

Martin Augustin

Expert: Pavel Jarina
Tip experta: remíza

Ve Kdyni se hraje špatně a ještě navíc se jim vrátili hráči. Meclov tam bude mít těžký sebrat všechny 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů