6:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:30

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá nastřílela Kolovči půltucet gólů!


Branky


10. P. Sláma , 20. T. Mikač , 43. T. Malý , 54. P. Sláma , 64. P. Sláma , 74. P. Sláma - 44. F. Šlajs
23

Fotbalisté Plané si v duelu s Kolovčí s chutí zastříleli. Proti týmu, který se na jaře nachází v těžké krizi, se radovali z gólu celkem šestkrát. Hned čtyřmi zásahy se na vysoké výhře 6:1 podílel Patrik Sláma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na tři góly Plané reagoval před pauzou Šlajs

Planá chtěla navázat na úspěšné derby na Chodovce a od začátku to bylo na hřišti znát. Domácí hráli od začátku velmi aktivně a z vysokého týmového standardu ještě vyčnívali hráči jako Tadeáš Malý a Patrik Sláma, kteří skvěle řídili ofenzivu svého týmu. Právě Patrik Sláma už v 10. minutě otevřel skóre duelu. O deset minut později se pak prosadil také obránce Patrik Mikač, a když se ve 43. minutě trefil také Tadeáš Malý, nevypadalo to s Kolovčí vůbec dobře. Přesto Slavoji svitla jiskřička naděje, ještě před koncem první půle totiž snížil na 3:1 František Šlajs.

Po změně stran už střílel jen domácí Sláma

Ve druhém poločase ale Planá žádné drama nedopustila. Ve svou vlastní one-man show toto dějství proměnil Patrik Sláma. Ten si skvěle vyhověl zejména s Malým a ze strany neustále větral obranu Slavoje. Svůj vynikající výkon tak potvrdil hned třemi zásahy v rozmezí dvaceti minut a zápas zakončil dohromady se čtyřmi góly na kontě. To hosté si už ve druhé půli nevytvořili v podstatě nic. Planá tak zvítězila vysoko 6:1.

 

Fotbalisté Kolovče pokračují ve svém jarním trápení, když prohráli i třetí zápas (první utkání se Stráží bylo odloženo). To Planá si s chutí zahrála pěkný fotbal a v tabulce se posunula na páté místo.

 



Ohlasy k zápasu


FK Planá
Petr Slivoně (trenér): Z naší strany to bylo vydařené utkání. Potvrdili jsme výkon v derby s Chodovou Planou. Věděli jsme, že Koloveč je fotbalová, že se jedná o tým z horní poloviny tabulky. Ale v zimě jim odešel Milota, což je značně oslabilo. Celý zápas jsme soupeře nenechali nadechnout a o našem vítězství nebylo pochyb. Výborně hrál 21 letý Patrik Sláma. Ten to tam celý zápas tahal po lajně a svůj výkon vyšperkoval čtyřmi góly. Asi nejlepší zápas od příchodu do Plané odehrál Tadeáš Malý. Je to kvalitní hráč a tentokrát to ukázal. Skvěle tvořil hru, dal i gól. Hrál přesně to, co od něho očekáváme.




Sestavy


FK Planá
R. Švarcbek [-] - P. Sláma [-] , D. Sovka [-] (62. L. Kopáček [-] ) , J. Kopča [-] , O. Suchý [-] , T. Mikač [-] , T. Malý [-] , A. Alexa [-] (46. D. Vrzal [-] ) , M. Danko [-] (70. P. Hlinčík [-] ) , D. Sovka [-] , R. Miklas [-]

TJ Slavoj Koloveč
D. Schweigl [-] - P. Dufek [-] , D. Duchek [-] , M. Vachtl [-] , D. Žák [-] , P. Pap [-] , M. Sušický [-] , T. Mastný [-] , M. Duchoň [-] , F. Šlajs [-] , D. Duchoň [-] (65. M. Pluhař [-] )

ŽK: 89. R. Miklas - 38. M. Vachtl , 52. T. Mastný , 54. P. Dufek , 64. M. Sušický .
Hráči zápasu: P. Sláma , T. Malý .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: KRAUZ Jan - SIROVÝ Václav, KLIK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Asistent trenéra - TJ Dynamo Studánka | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Planá by měla fyzicky Koloveč udolat a pomůže jim to ..

Tip: výhra domácích

Martin Augustin

Expert: Pavel Jarina
Tip experta: remíza

Planá má hodně mladý a běhavý kluky, ale Koloveč zase zkušený, takže si myslím, že Koloveč si minimálně bod odveze.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích