Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 10:15

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Horšovský Týn pořádně potrápil třetí Bělou


Branky


19

Fotbalisté Bělé se pořádně natrápili v utkání s Horšovským Týnem. Celek, který je pasován na největšího favorita jara, udolal poslední tým tabulky 3:2. O výhře favorita rozhodl až v 77. minutě Jaroslav Malý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sympaticky hrající hosté dokonce otevřeli skóre zápasu

Fotbalisté Bělé jsou považováni za jednoho z největších favoritů jarní části sezony. Poslední Horšovský Týn ale přes zimu posílil a od soupeřů jdou na konto tohoto týmu dobré reference. Hned v 8. minutě tak přišla domácí chyba v rozehrávce. Míč okamžitě z první putoval za obranu a David Mach zkušeně obstřelil brankáře Jarinu. Inkasovaný gól Bělou přibrzdil a favorit zápasu se tak nějakou dobu trápil. Šance nevyrovnání přišla až po rohu Malého, po němž nastřelil Tomášek hlavou tyč. Po půlhodině hry se domácí přeci jen dočkali vyrovnání. Na nákop Franka si naběhl  Miroslav Bořil, který přehodil vybíhajícího gólmana Nováka a srovnal na 1:1.

O výhře Bělé rozhodl v 77. minutě Malý

O poločase museli domácí dvakrát nuceně střídat, ale přesto se jim vstup do druhého dějství vydařil lépe. V 51. minutě Jakub Černý důrazně atakoval stopera Dynama, která napadajícího domácího fotbalistu nastřelil a míč se odrazil k tyči soupeřovy brány – 2:1. Dynamo však mělo ve svých řadách veterána Starobu, který zahrál standardní situaci na zadní tyč, kde zcela nekrytý Jindřich Svárovský srovnal na 2:2. Fotbalisté Startu však nechtěli jít do penalt. Jaroslav Malý tak z levé strany potáhl míč a jeho lehce tečovaná střela zapadla do sítě a domácí vedli 3:2. Hosté poté otevřeli hru a od vyrovnání je dělily centimetry. Zdeněk Staroba zahrával přímý kop ze 30 metrů a levačkou poslal míč do břevna svatyně Bělé. Poté ještě stejný hráč posílal ostrý centr na zadná tyč, ale balón skončilv zámezí.

 

Fotbalisté Bělé nad Radbuzou tak nakonec nezaváhali a ze třetího místa stále pronásledují vedoucí dvojici Staňkov – Meclov. To Horšovský Týn zůstává i přes velmi sympatický výkon na chvostu tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil (trenér): Bylo to hodně těžké utkání. Soupeř přijel posílen asi o čtyři hráče z Příbrami a to se ukázalo jako dost podstatná věc. Podle mě teď mají tak kvalitní mužstvo, že se zachrání. Je tam znát zkušenost Staroby, který má kolem sebe další lidi z té Příbrami. Navíc mají toho dvoumetrového gólmana. Do zápasu jsme nastoupili s tím, že musíme co nejrychleji rozhodnout, ale bohužel jsme se dopustili chyby, ze které soupeř otevřel skóre. To nás trochu zaskočilo a chvilku jsme tápali. Poté jsme náhodně vyrovnali, kdy se po odkopu Franka zmocnil míče Bořil, který přehodil gólmana. Do druhé půle jsme nastoupili bez dvou zraněných obránců, takže se nám trochu rozpadla obrana. Soupeř zareagoval na náš druhý gól po standardce zkušeného Staroby. Už se zdálo, že půjdeme do penalt, ale pak se ukázala zkušenost Jardy Malého. Oni to vytáhli dopředu a chtěli vyrovnat. Staroba trefil ze standardky břevno a poté to stejný hráč posílal do ohně. Na zadní tyči, byli dva hráči, ale spaglo to mimo bránu. Po skončení zápasu jsme byli šťastní, že to takhle dopadlo. Ve zbytku sezóny nás čeká ještě hodně práce.




Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - M. Tomášek [-] (46. D. Häusler [-] ) , V. Hošek [-] (30. J. Bočan [-] ) , P. Jarina [-] , V. Iščenko [-] (86. M. Černý [-] ) , J. Malý [-] , J. Černý [-] , D. Frank [-] , V. Landrgott [-] (60. J. Černý [-] ) , L. Černý [-] , M. Bořil [-]

FC Dynamo Horšovský Týn
J. Novák [-] - J. Černík [-] , V. Šperl [-] - T. Havlíček [-] , M. Čedík [-] , J. Svárovský [-] , Z. Staroba [-] , J. Doležal [-] (85. D. Němec [-] ) , D. Pták [-] , M. Šutek [-] , D. Mach [-]

Hráči zápasu: L. Černý , J. Malý - Z. Staroba .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: JIRSA Petr - SCHNEIDER Josef, ČERVENÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Bělá je jedním z nejlepších týmů v soutěži.

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Fotograf - TJ Sokol Kozolupy | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích